2777
2789

الان ۱۷۰ قد بلند محسوب میشه یا کوتاه 😂

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این همشه درست نیست قد زن و مرد بیشتر از اینکه متناسب باشه باید باب باشه یعنی اگه مد بلند و کوتاه همین طور و اگه نه ام که نه قد خیلی تو زندگی ادم مهمه به ادم اعتماد به نفس میده ولی مهمتر از اون اینکه باید تناسب اندام داشته باشی البته تو کشور ما اینطور نیست خیلی به بلندی قد اهمیت داده میشه

[QUOTE=227763916]من متوسطم ولی همیشه شنیدم‌ پسرها میگن‌ماشالله چه قد و بالای بلندی تا حالا ندیدم بگن ماشالله چه خانم ...[/QUOTE

مسلما توی همه جای دنیا قد بلند یکی از معیارهای زیبایی و خوش اندامیه، البته تا حد نرمالش و  هیچ  کسی هم به قد کوتاه نمیگه چه خوش تیپ، ولی خوب این چیزا جنبه روانی داره، شاید به قول یکی از خانمها  مردهای بلند در مقابل زن کوتاه احساس قدرت و ابهت بیشتری میکنن و این حس خوشایند باعث میشه به سمت اونا بپجدب بشن و مردای کوتاه هم چیزی رو که خودشون ندارن در یه زن بلند میبینن و جذبش میشن

ولا اطراف ما هنه دنبال قد بلندن اصلا دختر قد کوتاه نمیپسندن میگن این بباردار بشه قدش بشینه کوتاهم بشه میشه نیم وجب خخخ تا اونجاییم شنیدیم قد بلندی معیار زییبایی یه خانخانمه امتیازخیلی مثبته براش 

2810