بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من قدم بلنده۱۶۸.و خب استخون بندیم درشته.شماره پاهام۳۹ و دستم شماره۲.حس میکنم قد کوتاهتر و دست و پای ...
من قدم ۱۶۵ ولی شماره پاهام ۳۸ دستامم ظریفه همسرم عاشق دست و پاهامه میگه کوچولو و ظریفه نسبت به قدت همیشه قربون صدقه میره خخخخ
ولی در کل سلیقه ایه شاید بعضی مردا دست های گوشتی یکم بزرگتر دوست داشته باشن
از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که تمام دنیاش تویی🩷
اتفاقا برعکس گفتی ۹۹ درصد مردا دنبال دخترای قد بلندن تو فک و فامیل و دوست و آشنا ما که ...
من خودم۱۶۸ و همسرم نزدیک۱۸۰ هست.بهم میایم.ولی دوس دختر سابق همسرم خیلی ریز بوده مادرشوهرم نذاشته بهم برسن.گاهی حس میکنم به دخترا یا زنای قد کوتاه چشمش میوفته ناراحت میشم