2777
2789
عنوان

چرا ادم اوایل که با قانون جذب اشنا میشه انقد زود نتیجه میگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون چیزی به نام قانون جذب وجود نداره چیزی به اسم انرژی (!) کلمات وجود نداره  چیزی به اسم کائن ...

نادان تویی بی خرد  درست حرف بزن

مشخصه دوزار سوادم نداری حداقل کتاب بخون

تو قران تو احادیث و حتی اشعار عرفا بهش کلی اشاره شده منتهی شعور میخواد واسه فهمیدن که تو ازش بی بهره ای

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

من میدونم قانون جذب واقعا هست وراسته اما اعتقادقلبی ندارم یعنی نمیتونم باورکنم که باقانون جذب به خواستم میرسم

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
دقیقا فکر الانت مشکل کارته عزیزم

اره راست میگی

شاید مشکلم اینه صبر پیشه نمیکنم یا گاهی بی انگیزه میشم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
قانون جذب واقعا وجود داره؟ 

اره صد در صد

خود من هزاران بار امتحان کردم شده

مثل این میمونه بگیم زمین گرده یا نه؟ خب صد البته گرده

حرف دهنت رو بفهم بی تربیت من با حرف زدن با تو و امثالت ارزش خودمو پایین نمیارم همکلامی با تو کسرشان ...

وای

خانوم با ارزش 

حرص نخور هر وقت یاد گرفتی عقایدتو به زور به خورد بقیه ندی اونوقت بیا مدعی شو و حرف بزن  low level

من میدونم قانون جذب واقعا هست وراسته اما اعتقادقلبی ندارم یعنی نمیتونم باورکنم که باقانون جذب به خوا ...

خب باید اول هدفای کوچیک کوچیک تعیین کنی بعد کم کم ادم باورش میشه

مثلا منم یادمه اون اوایل چیزای کوچیکتر میخاستم الان هدفام بزرگتر شدن پس طبیعیه رسیدن بهش زمان بیشتری ببره

حرف دهنت رو بفهم بی تربیت من با حرف زدن با تو و امثالت ارزش خودمو پایین نمیارم همکلامی با تو کسرشان ...

لطفا نظرتون با ادبیات صحیح بیان کنید اینجا یه سایت عمومیه و توهین نکنید دفعه بعد تذکر نمیدم

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون