2777
2789
عنوان

سوپرایز تولد جاریم که محلم نداد

275 بازدید | 25 پست

سلام من دیشب تولد جاریم بود البته هنوز نامزدم خواستم خیر سرم سوپرایز شه براش کیک خریدم ولی یهو وسط شام گفتن ما میخوایم بریم بیرون بعدم تا دیروقت نیومدن با این که میدونستن ما میخوایم سوپرایزشون کنیم  زنگشون زدیم گفتن دارن شام میخورن رستوران الان میان ولی نیومدن منم دیر موقع شد رفتم خونه    همین ک من رسیدم نامزدم عکس فرستاده که جاریم اومده همشون برده همون رستوران انگار که من اضافی بودم مزاحم بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکرنکنم اینطورباشه دیر اومدن و‌توام رفتی دیگه

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                                                   حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم    https://abzarek.ir/service-p/msg/1167349           

بخودت نگیر دیگم از این کارا نکن

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
والا ندیدیم کسی جاریشو سوپرایز کنه.قبول کن خودت خواستی تحقیر بشی

اخه من فک‌نمیکردم نباید سوپرایر کنم من گفتم سال اول برای همه تولد میگیرم دور هم جمع شن