2777
2789
عنوان

مادران و ارتباط با پسران نوجوان

151 بازدید | 17 پست

پسراتون چه خصلت بدی دارن؟چطور باهاش کنار میایید.

دوستای گلم میشه برای سلامتی پسرام و مامانم با دلای پاک و مهربونتون دعا کنید.منم برای تک‌تکتون دعا میکنم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادر های پسر دار یه چیزی میخواستم بگم..با کمال احترام خواهشاً پسراتونو جوری تربیت نکنید که فکر کنن شرم و حیا فقط برای دختراس و اگر دختر کاری کرد فقط رو دختر برچسبه و پسرا میتونن آزاد باشن

سلام

به عنوان یه آقا پیشنهاد میکنم پسرتونو بفرستید یه ورزش رزمی ترجیحا کاراته که هم انرژیش تخلیه بشه هم به ضعف ها و توانایی هاش پی ببره و دیگه مثل پسرای دیگه نیازی نمیبینه خودشو با روش های مختلف مثل دعوا راه انداختن ، سیگار کشیدن و ... ثابت کنه

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
سلام به عنوان یه آقا پیشنهاد میکنم پسرتونو بفرستید یه ورزش رزمی ترجیحا کاراته که هم انرژیش تخلیه بش ...

چه خوب شد که اومدید تاپیکم.

ممنون میشم کمکم کنید........

۱۳ سالشه خیلی عصبیه،مدام برادر کوچیکشو میزنه،بحث میکنه،

فقط مشکل بزرگ من دعواهای زیادش با برادر ۴سالشه.

شما هم آقا هستید بنظرتون مشکلش چیه.چون آقا هستید ختما بهتر میفهمید و درک میکنید رفتارش رو

دوستای گلم میشه برای سلامتی پسرام و مامانم با دلای پاک و مهربونتون دعا کنید.منم برای تک‌تکتون دعا میکنم  
کنار بیاید؟ قرار نیس کنار بیاید باید برید پیش مشاور تا اصلاح بشه  تو سن بلوغ نمیشه از پس بچه ...

خیلی سخته بخدا،دیوونم کرده.میترسم کارم به تیمارستان بکشه از دستش

چه خوب شد که اومدید تاپیکم. ممنون میشم کمکم کنید........ ۱۳ سالشه خیلی عصبیه،مدام برادر کوچیکشو می ...

باید انرژیش تخلیه بشه بعد هم وقتی بره باشگاه ببینه از خودش قوی تر زیاده ناخودآگاه تواضع پیدا میکنه توصیه میکنم در مورد ورزش قدرتمند کیوکوشین تحقیق کنید و اگر باشگاهی نزدیکتون این ورزش رو ارائه میده معطل نکنید خیلی زود تاثیرشو میبینید هم میتونه از خودش جلوی هر کسی دفاع کنه هم دلیلی نمیبینه بخواد دعوا راه بندازه چه برسه به اینکه بخواد یکی ضعیف تر از خودشو بزنه

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
خیلی سخته بخدا،دیوونم کرده.میترسم کارم به تیمارستان بکشه از دستش

به خدا ادمو روانی میکنن

حرف منطقی میزنی قبول نمیکنن 

حرف عاطفی میزنی قبول نمیکنن 

حقم دارنا تغییرات هورمونی رو اعصابشون تاثیر میزاره 

من پسر به این سن و سال ندارم ولی اکثریت پسرایی که تو اطرافیان دیدم تو این سن رفتارای عجیب زیاد داشتن 

واسه همین میگم باید مشاور باشه 

پسر تو این سن اصلا درکی از دلسوزی های شما نداره 

فکر میکنه شما میخاید بال و پرشو بچینین 

یه نفر سوم باید روابطتونو اصلاح کنه 

باید انرژیش تخلیه بشه بعد هم وقتی بره باشگاه ببینه از خودش قوی تر زیاده ناخودآگاه تواضع پیدا م ...

باشگاه هست،اما ورزش رزمیه خاصی نداره.

باشگاه هست،اما ورزش رزمیه خاصی نداره.

الان همه جا باشگاه رزمی پیدا میشه مخصوصا برای کاراته یه پرس و جو بکنید

[QUOTE=227570434]الان همه جا باشگاه رزمی پیدا میشه مخصوصا برای کاراته یه پرس و جو بکنی

بله هست.ممنون از راهنماییتون.

حتما تحقیق میکنم.

[QUOTE=227570434]الان همه جا باشگاه رزمی پیدا میشه مخصوصا برای کاراته یه پرس و جو بکنی بله هست.م ...

خواهش میکنم

پسرها برخلاف ظاهر خشن و هارت و پورت هایی که دارن مثل یه بچه ی لجباز هستن که اگه قلقشون دستتون بیاد مطیعتون میشن🙂

خواهش میکنم پسرها برخلاف ظاهر خشن و هارت و پورت هایی که دارن مثل یه بچه ی لجباز هستن که اگه قلقشون ...

آره اما واقعا سخته تمام توحهمو بدم فقط به پسر بزرگم.

پسر کوچیکترمو چیکار کنم.

خیلی هم دوست داشتن.اگه به یکیشون تشر میزدم،اون یکی میومد طرفداریش،ولی الان از اینکه دعواشون میکنم خوشحال میشن