2777
2789
عنوان

بابای ما رفتیم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 29 پست
اونوقت من که همیشه دارم باید چی فک کنم‌ اینا چه افکار مریضی دارید

عزیزم من هر روز معده درد و کمر درد شدید دارم

حس منگی تو سرم دارم

جدیدا هم تپش قلب گرفتم

نمیدونم چرا به دلم اینجوری افتاده چند روزه

کلا ادم مثبتیم ولی نمیدونم چرا چند روزه این حس بدو دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی من خیلی میترسم ،از مرگم نه ها از اینکه مامانم داغ جون ببینه برا همین میترسم برم آزمایش بدممم ...

آخییی عزیزم خدا صبرت بدهد

نترس هیچیت نیس صحیح و سالمی 

این افکار بعد از اینکه یک مریضی سخت در بین نزدیکان ادم که باشه بیاد سراغ آدم ،طبیعیه

دختر خاله من سرطان کبد داشت و فوت شد تا یک مدت هر علایمی سراغم میومد میگفتم نکنه ارثی بوده باشه فلان به خودم میگرفتم ولی این افکار بی بنه و بنایی هستن ،به این چیزا فک نکن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
عزیزم من هر روز معده درد و کمر درد شدید دارم حس منگی تو سرم دارم جدیدا هم تپش قلب گرفتم نمیدونم چ ...

احتمالا امیکرون نگرفتی ؟

یا شاید هم خوایته و ناخواسته استرس چیزی رو نداری ؟

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
نمیدونم شاید اخه فقط شبا میاد سراغماااا  الان خوبی عزیزم

اتفاق لامصب فقط شبا میومد بعد یهو یازده دوازده به بعد هم تب شروع میشد یسری ۳۹ درجه تب کردم تنهام بودم اصلا یه وضعی بود انگار اخرای عمرمو داشتم میدیدم

....

ولی الان فقط تک سرفه دارم و گلو درد خیلی بهتر شدم

احتمالا امیکرون نگرفتی ؟ یا شاید هم خوایته و ناخواسته استرس چیزی رو نداری ؟

دو سه هفته پیش اومیکرون خفیف گرفتم

یه روز تب شدید و سر درد و سرگیجه داشتم

فرداش خیلی بهتر شدم و روز بعد کاملا خوب بودم

الان یه روزه تپش قلب گرفتم و انگار افسرده شدم

دو سه هفته پیش اومیکرون خفیف گرفتم یه روز تب شدید و سر درد و سرگیجه داشتم فرداش خیلی بهتر شدم و رو ...

میشه از اون هم 

دم عید و کلی فکر و خیال تو انسان

اره شایدم برا استرس باشه تپش قلبم برام دعا کن گلم نمیدونم چرا حس بدی پیدا کردم😔

چشم عزیزم