2777
2789
عنوان

بابای ما رفتیم😐

226 بازدید | 29 پست

چند شب از پا درد نمیتونم بخوابم ، دختر خالمم اینطوری بود یعنی می‌گفت بدن درد دارم بعد چند ماه فهمیدیم سرطان خون داشته بعدش یه ماه فوت کرده.حالا میترستم برم آزمایش بدمم میگم نکنه یچی باشه

یه حسی میگه رفتنیم داداشم خودمم خواب عروسیمو دیدیم😐

اگ از من تایپیینگ اینجا ایجاد نشد بدونین بابای ما رفتیم 

خدایی اگ می‌دونین دلگرمی بدین ♥️🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه ربطی داره دختر هر پادری مگه سرطان‌ه.خوابت رو هم به آب بگو بعدم صدقه بنداز یا مرغ قربونی کن بده به نیازمند 

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      

نه استاد اومیکرون داری 

علائم اولیه ش ه

ممکنه به همین ختم بشه ممکنه تب و علائم شبیه سرما خوردگی داشته باشی 

واسه هرکسی متفاوت ه 

دختر زیبایم،  آناشید 😘 عمر مادر 👶 برای گرفتن دستای کوچولو ت لحظه شماری میکنیم 🤰 👨‍👩‍👧 👣 🍼 

تو سال ۱۴۰۰ که داره میشه ۱۴۰۱ ،این افکار بی ریشه چیه 

برو آز بده ،خیال خودتو راحت کن دخترخاله ات چه ربطی به تو داره 

خواب عروسی چه ربطی به بیماریت داره 

هیچیت نیس ،مرگیکبار شیونم یکبار برو آز بده خیالت راحت شه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
من چند روزه تپش قلب دارم دقیقا همش حس میکنم رفتنیم دیگه😔

اونوقت من که همیشه دارم باید چی فک کنم‌

اینا چه افکار مریضی دارید

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

چه ربطی داره اولا مگه هر کی بدن درد داشت اون مریضی رو داره شاید طبع بدنت سرده یا کمبود کلسیم داری همیشه مثبت فکر کن نه منفی من خودم چند ماهه متوجه شدم یک نوع دیگه از این بیماری رو دارم ولی وقتی جراحی کردم و توده رو خارج کردن از اون به بعد اصلا گاهی یادم میره همچین چیزی بوده دوست ندارم منفی باشم و منفی فکر کنم فقط به خوبی سلامتی و انرژی زیاد فکر کن 

اونوقت من که همیشه دارم باید چی فک کنم‌ اینا چه افکار مریضی دارید

میدونی من خیلی میترسم ،از مرگم نه ها از اینکه مامانم داغ جون ببینه برا همین میترسم برم آزمایش بدممم کلن امسال دختر خالمو پدرم از دست دادم یکم حساس شدمم