2777
2789
منم گفتم از اول ماتحت ( مقعد)  یکی میگه دم یکی میگه دمچه هزارتا اسم داره انگار

همون ماتحتشه🤢 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه جاهایی دماغ خوک و هم میخورن 🥲گوش هاشم میخورن  خونشم میخورن

عزیزم شما که خارج از ایرانی

خوک میخوری؟

میخوام ببینم چه مزه ایه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
یا خدا اولین باره میشنوم ولی یه دوستی داشتم قمی بودن بچه هاش  انقد درشت و قوی بودن یادمه دختر ...

کوهان گوساله هم میگن خوشمزه هست

من ندیدم ولی مثل استیک درست میشه گوشت با لایه های چربی فراوان

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
اونم مثل کله گوسفند دیگه !!!که ما میخوریمش  چه فرقی داره ؟؟؟ بنظرت کله گوسفند و شتر چه فرق ...

گوسفند کلش کوچیکه

شتر کلش اندازه یه کره اسبی هست یه جوریه اصلا

کوهان گوساله هم میگن خوشمزه هست من ندیدم ولی مثل استیک درست میشه گوشت با لایه های چربی فراوان

عه من تاحالا نشنیده بودم اصلا تو قصابی هم ندیدم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عه من تاحالا نشنیده بودم اصلا تو قصابی هم ندیدم

منم دوست داشتم امتحان کنم بهم گفتن باید به قصابی که اشنا هستین بگی که برات بذاره

اینطوری نیست که تو ویترین بچینن

ولی اونی که میخورنش بالای مقعده  کم‌مونده برم  عکس از دون مرغ بیاریم با رسم شکل توضی ...

درکل جای خوبی نیست 😶 چون اون خانوم می‌گفت قشنگ پاک میکنمش پی پی هاشو می‌شورم بعد کباب میکنم 

خب بنظرم یجوریه والا 

انتظار یعنی مرگ کِشدار ! 
بله میخورم  مزش خب خیلی عالیه  شبیه نداره بگم مثل چی

من گوشت گوساله رو نمیخورم بنظرم بدمزس

ولی گوشت گوسفند عالیه واقعا لذیذه

ینی از گوسفند بهتره مزش؟