2777
2789
عنوان

گرفتن پسرم از پوشک😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 46 پست
چه روزای خوبی دارید خدا نصیب منم کنه 🙈 الان خوابه بیدار شد میبرمش دیگه آبو باز نمی کنم ببینم چی می ...

ایشالله  نصیب شماهم میشه الان اخه زوده یه پنج دقیقه مهلتش بده بعد ببرخوب ایشالله موفق میشی 

فدای مهربونیت عزیزم خیلی‌ راهنمایی کردی خدابچه هاتونو نگه داره، بله درسته ،راسی عزیزم بچه های شما چن ...

خواهش میکنم عزیزم  من ازاین پنبه ها ک معلوم نیس چی میزنن بهشون متنفر بودم ک زود گرفتمش من یه دونه پسر دارم فکر کنم دوسال ونیمگی بود اونم خیلی ناقص حرف میزد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم عزیزم  من ازاین پنبه ها ک معلوم نیس چی میزنن بهشون متنفر بودم ک زود گرفتمش من یه دو ...

خدا حفظش کنه برات جیگرو، ببخشید نوشتم بچه هاتونو 🙈

من احساس میکنم که پسرم می خواد دیر زبون باز کنه که تالان حرف نزده همشم خودمو مقصر می دونم میگم حتما جاهایی کم گذاشتم که زبون باز نمی کنه

خدا حفظش کنه برات جیگرو، ببخشید نوشتم بچه هاتونو 🙈 من احساس میکنم که پسرم می خواد دیر زبون باز کنه ...

ن بابا نگران مباش منم همش عذاب وجدان داشتم انشالله سال دیگه این موقع مثل بلبل برات حرف میزنه

آخه میگم بزار بگیرم از مای بی بی دیگه بسشه بزرگ شده🙈🙈

بزار هوا گرم شه دوماه دیگه بگیر 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

والا من از دوسالی درگیرم تاالان که دوسال و هشت ماهشه 

خداکنه بتونی بگیری من که دیگه پیر شرم ازدستش

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

عزیزم خیلی زود وقتی هنوز بچه ات نمی تونه درست صحبت کنه هم خودتو اذیت میکنی هم اونو بعد استرسی میشه شب ادراری میگیره یا بعد دو ماه ول میکنه دوباره جیش میکنه تو شلوارش

2810