2777
2789
کی خوب شد راسته  بعد یه سال خوب میشه

من دخترم داشت و بعد سه سال رژیم خوب شد 

همینجوری الکی که خوب نمیشه باید حتما رعایت کنی 

سرچ کن یک تاپیک هست اگه درست یادم باشه " مامانهایی که بچه اشون آلرژی پروتِن گاوی داره" خیلی صفحاتش زیاده رژیم و اموزشهای لازم رو داده 

الهی خدا خیرشون بده هرکی اون تاپیک زد و هرکی از تجربه هاش گفت 

من با همون رژیم دخترم خوب شد حتی برای چند نفر دیگه که الرژی غذایی داشتن معرفی کردم (حتی ادم بزرگ) خیلی راضی بودن 

اما اگه رعایت نکنی بچه باهاش میمونه 

من تو خانواده شوهرم خیلیها دارن حتی شوهرم بعد سالها تازه خفیف شده الانم مثلا کباب دیگی با نون و یا کیاب کوبیده با نون یا حتی شامی گوشتش از یه حدی بیشتر بشه نسبتش به سیب زمینی هنوزم اذیتش می کنه و هستن بچه هایی تو خونواده  که حتی بوی گوشت تو سغره حالشون رو بد میکرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچگی من 

و حالا داداشم 

سوالی داشتی جواب میدم 

سلام من مهگلم یه سمپادی 🧠 کنکوری هستم و رشته ی تجربی 📚 عاشق پزشکی هستم و ایمان دارم بهش میرسم 🩺 حامی حیوانات 🕷 و صدالبته حامی اهدای عضوم 🫀 افتخار میکنم که فمنیست هستم و حقوق خودم رو میدونم 🧚🏻‍♀️ با کودک همسری به شدت مخالفم و همچنین اعدام کسایی که قتل ناخواسته انجام دادن 😌 عاشق کافه گردی ام و تقریبا کل کافه های شهرمون رو رفتم ☕  آهنگ های ابی رو خیلی خیلی دوست دارم و باهاشون روح دوباره میگیرم 🎶  قشنگ ترین کتابی هم که خوندم آخرین روزِ یک محکوم از ویکتور هوگو بوده و به شما هم پیشنهادش میکنم 📖  اگه حتی ی روز از عمرم مونده باشه مهاجرت میکنم و ایران نمیمونم ⚡
عههه کی خوب میشن ، سخت نیست براتون باید همیشه مراقب باشید ؟؟  کی تست میکنید ؟

دو سالگی ب بعد خوب شدیم 

درجه ی مال من خیلی شدید تر بود 

الان ۱۸ سالمه بعضی وقتا توی خوردن لبنیات زیاده روی میکنم عذرمیخوام اسهال میشم 

سلام من مهگلم یه سمپادی 🧠 کنکوری هستم و رشته ی تجربی 📚 عاشق پزشکی هستم و ایمان دارم بهش میرسم 🩺 حامی حیوانات 🕷 و صدالبته حامی اهدای عضوم 🫀 افتخار میکنم که فمنیست هستم و حقوق خودم رو میدونم 🧚🏻‍♀️ با کودک همسری به شدت مخالفم و همچنین اعدام کسایی که قتل ناخواسته انجام دادن 😌 عاشق کافه گردی ام و تقریبا کل کافه های شهرمون رو رفتم ☕  آهنگ های ابی رو خیلی خیلی دوست دارم و باهاشون روح دوباره میگیرم 🎶  قشنگ ترین کتابی هم که خوندم آخرین روزِ یک محکوم از ویکتور هوگو بوده و به شما هم پیشنهادش میکنم 📖  اگه حتی ی روز از عمرم مونده باشه مهاجرت میکنم و ایران نمیمونم ⚡