2777
2789
5جفت

قرتی🤣

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
چون دوس دارن و سلیقشون اینطوریه

عزیز دلم دختر بالای 180 که دیگه زشته بپوشه

اونی که قدش 175 به بالاس اگر این قرتی ها بپوشه خیلی زشته قد خوب برای خانم نهایت 180 بالاتر از این زشته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه خوشبحالش گفتن ندارع حقیقتا بد بحالش ک انقد ادم اسراف کننده ایه

هییی روزگار چرا اتفاقا خوشبحالش داره کاش منم داشتم 

منم و دو جفت پاشنه اونم کف پام داغ میشه نمیتونم بپوشم 

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه
قرتی🤣

ن بابا فقط وفقط مجلس میپوشم😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
هییی روزگار چرا اتفاقا خوشبحالش داره کاش منم داشتم  منم و دو جفت پاشنه اونم کف پام داغ میشه نم ...

دیدت رو درست کن عزیزدلم

واقعا حسرت چیزی رو میخوری ک ارزش نداره

منم عاشق پولم و خیلییییییی خوشحال میشم که پولم انقد زیاد باشه که 70 جفت کفش بتونم بخرم امااااا اگه انقد پولدار باشم بجای 70 جفت کفش کلی استفاده مفید از پولم میکنم

ادم باید خیلی بی عقل باشه که انقد الکی اسراف کنه

حسرتشو نخور گلم ارزش نداره بخدا

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
دیدت رو درست کن عزیزدلم واقعا حسرت چیزی رو میخوری ک ارزش نداره منم عاشق پولم و خیلییییییی خوشحال م ...

دستت درد نکنه بی عقلمم کردی 😪😲😂

خانم وقتی کفش پاشنه دار بپوشه راه رفتنش شیکتره تا بوت یا کتونی ،حالا هر قدی ک باشه. مهم نیس  خ ...

عوضش ستون فقرات و مفاصل کمر وپاها نابود میشن با کفش پاشنه بلند 

شیک بودن به چه قیمتی؟

با کتونی و کفش استاندار اسپرتم میشه شیک راه رفت

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
یعنی زشت نیس؟ نمیدونم چون من امتحان نکردم تا الان شاید حرف شما درست باشه

نبابا چ زشتی خیلی خوبه لباس و کفش زنانه حس خانمانه ب آدم میده ی جوری حس خوبیه 

دستت درد نکنه بی عقلمم کردی 😪😲😂

نه قربونت برم   بخدا منظورم این بود که اینی ک تو داری حسرتش رو میخوری فقط ظاهر و تجملشه

شاید اگه خودتم الان انقد پول بهت بدن ک بخری 70 جفت کفش بخری اصلا همچین کاری نکنی

چون متوجه میشی ک 70 تا به کارت نمیاد و با اون پول میری کلی لذت میبری از چیزای دیگه