2777
2789

میشه لطفاً بیایید تاپیک یکی مونده به آخرمو بخونید و معرفی کنید خواهشاً🙏🙏😭

چجوری ویدیو های بابک سادات رو پیدا کنم باید بخرم؟ چندتاست؟ چنده؟ تو کانال میزارن؟ تو سایتشه؟ کسی داره؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اریان حیدری ببین بابا اینا ب درد نمیخوره

اتفاقا خیلیارو دیدم میگن اون بده. خیلی ادا اطفال در میاره، بلده فقط تستو الکی بپیچونه، نکته هاشم تو ریاضیه امسال بدرد نخورد، یه دوستمم می‌گفت بلاک میکنه-_- خیلی هم جزوه محور میگه از خودش. ولی بابک سادات فقط بدیش اینه اولش تن صداش بلنده اون طبق کتاب خودش درس میده، کامل همه چیزو حل می‌کنه ولی آریان نکته ای پیش میره. واسه اونایی که ریاضی ضعیفن خیلی عالیه، یکی دیگه میگفت من هردوتاش بودم بابک خیلی بهتره برای همین موندم.

می‌گفت که اریانو فقط تعریفشو زیاد کردن مگه نه اونجوری هم که میگن خوب نیس، اون اسدی هم اریانو قبول نداشت. همون دوستمم که بلاک شده بود یه مدت رفت ول کرد. 

اتفاقا خیلیارو دیدم میگن اون بده. خیلی ادا اطفال در میاره، بلده فقط تستو الکی بپیچونه، نکته هاشم تو ...

تازه یکی هم میگف تکالیفشو انجام ندی به موقع خیلی غر میزنه و حرص میخوره. اینا واقعا راسته؟

چندتا فیلمه؟ من خب میخوام برسم. نه واسه هر فیلمی چند ساعت. قیمتش چنده؟ پک نداره؟

نمی دونم برو داخل سایت کلاسینو به پشتیبلنش پیام میره کمکت میکنه ولی اریان حیدری عالی هست

ارتش تک نفره خودت باش✌
میدونی فیلماشو کجا میشه پیدا کرد؟ اگه کانال تلگرام سراغ داری آیدیشو بذار❤

خیلی زیادن. هرکدومشم یکی دو گیگه. حجمتم تموم میشه وقتتم کم میاد. من واسه همین دنبال بابک ساداتم. کل درسنامه و تست و پاسخنامش تو یه کتابه باهم. درسنامه و تستش کلا ۵۶۰ صفحه هست یعنی با روزی ۵ صفحه هم تو چهار ماه تمومه کلش

اتفاقا خیلیارو دیدم میگن اون بده. خیلی ادا اطفال در میاره، بلده فقط تستو الکی بپیچونه، نکته هاشم تو ...

بلاک کردن دلیلش اینه یا تکلیف انجام نمیدن یا کارنامه ازمون نمیدن یا نمره امتحاناشون پایین میشه یک جلسه بلاک میشن اینو اولین جلسشم طی میکنه ولی خب در کل ب من نفعی نمیرسه ک تبلیغشو بکنم شاید حتی به ضررم باشه یکی از رقیبام باهاش پیشرف کنه

ی قسمت ریاضی ک خیلی مشکل داری رو برو از هر دو استاد ببین هرکدوم نیم ساعت تو نیم ساعت میتونی بفهمی قدرت بیان کی خوبه کی خوب تر یا کدوم بات سازگاره تصمیمو خودت بگیری

این مشکلو من سر فیزیک داشتم همه میگفتن قضاتی سطح بالا درس میده مفهومی نمیگه ولی من اصلا یجوری با قضاتی اخت گرفتم  نتونستم حتی برم سمت بقیه استادا 

توام همین کارو بکن من برا قضاتی رفتم دور تند درساشو دیدم ببینم بدردم میخوره یا ن

توام برو نیم ساعت از درسای این دوتا استادو ببین کدوم بدردت نیخوره

نمی دونم برو داخل سایت کلاسینو به پشتیبلنش پیام میره کمکت میکنه ولی اریان حیدری عالی هست

دوستمم به همون پشتیبانش پیام داده بود جوابشو درست ندادن من الان خیلی دودلم. ولی الان جدیدا همه میگن بابک سادات واسه اونایی که خیلی ضعیفن خیلی بهتره.

تازه یکی هم میگف تکالیفشو انجام ندی به موقع خیلی غر میزنه و حرص میخوره. اینا واقعا راسته؟

خب ب نفع خود دانش اموزه همه اینارو دقیقا جلسه صفر هر شروعش داره اتمام حجت میکنه میگه ی بار تکلیفو میبخشم بعدش بلاک میشین