2777
2789
کوچولوی من 7 مهر به دنیا اومده از دیروز خیلی بیقراره کارای عجیب می کنه سرش و میکوبه رو شونم گریه میکنه
همش می خواد بغلش کنم، اصلا اینطوری نبوده بی حال هرچی هم گیرش می یاد با حرص می کنه تو دهنش.
کسی تجربه داره؟ واسه دندون زود نیست؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نی من 29 مهر دنیا اومده الان چند وقته از دهنش آب میاد و هی دستشو میکنه تو دهنش اما هنوز از دندون خبری نیست
یه جا تو سایت دیدم یکی میگفت نی نی منم همینطور بوده تا هشت ماهگی که دراورد
نهال جون من 16 هفته باردارم و تجربه ای تو این مسئله ندارم. اما یه سوال داشتم. با مشورت دکتر که گفت بعد از سه ماهه اول می تونی موهات رو رنگ کنی، دیروز رنگ کردم اما پشیمانم. فکر می کنی به جنینم آسیبی ممکنه برسه؟
عزیزم دختر من خردادیه ولی هنوز دندون نداره، از 3 ماهگی هم مشغول اصطلاحا لثه سفت کردنه، اینایی که میگی نشونه های همون سفت شدن لثه هاشه، ژل بی حس کننده ی مخصوص لثه به نام kin. Babyبرای دخترم میزنم خیلی آرومش میکنه. امتحانش ضرری نداره.
تو این اتاق تنگ و دلگیرم تا باقی عمرم یه جور سر شه من از خودم فاصله میگیرم دیوار هی نزدیکتر میشه میخندمو دردامو میشمارم تلخه ولی شاید دلم واشه وقتی برای غصه هام جا نیست دیوارو هُل میدم غمام جا شه
گریه چی عزیزم.خیالت راحت حتی وقتی من باردار بودم مامانم لندن بود.بهش گفتم بره داروخانه برام رنگ موی بارداری بگیره.مامانم گفت اونجا همچین چیزی نیست و همه حامله ها رنگ معمولی میزارن.تازه داروخونه ای بهش گفته بود رنگ مو در بارداری هیچ مشکلی پیش نمیاره.
دکی من که میگفت برو مش و دکلره هم کن :)
فارسی نویس آنلاین خطاطی
عزیزم دختر منم خرداد به دنیا اومد و الان 2 تا دندون پایین و دراورده.
موقع در اوردنم همین کارا رو میکرد حدودا یه هفته اینجوری بود تا دندوناش نیش زد
یه هویج کلفت پوست بکن بده دستش.خارش لثش میافته.فقط بزرگ باشه و سفت که نتونه از سرش بکنه

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در دنیا تنها چیزی که ابدیست عشق است.........
ممنون دخترا خیالم یکم راحت شد آخه دختر من خیلی آروم و خوش اخلاق اصلا اذیتم نمی کنه واسه همین خیلی کاراش برام عجیب بود.
پری جونمن تو سه ماه اول رنگ کردم چون تو یک برنامه علمی tv دیدم که گفت هیچ تاثیری رو جنین نداره، ولی به دکترم که گفتم، گفت نمی کردی بهتر بود بخصوص سه ماهه اول، بوی تند اکسیدان واسه جنین ضرر داره.
ولی ماه آخر هیچ اشکالی نداره.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=189820
شیردوش برقی مدلا راهی برای ازدیاد شیر شما
یک کشور درست کنند برای بچه‌ها، بچه‌های فلسطین، اسرائیل، سومالی و ...، بچه‌های آدم‌های معتاد، وحشی، روانی و ...، بچه‎‌های گرسنه، بچه‌های تنها، بچه‌های کار... . بعد هی همدیگر را تحریم کنند، برای هم خط و نشان بکشند، بیگناهان را زندانی کنند، بمب روی سر هم بریزند، مین روی زمین بکارند... .
کاشکی بشر اجاقش کور می‌شد.

* فریدون مشیری
2810