2777
2789
عنوان

بيشترين درامدي كه اطرافتون ديدين چقدر بوده در ماه؟شغلشم ميگيد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 96 پست
دستمزد بازیگرا ماهانه نیس😐 ممکن واسه ساخت یه فیلم چندسال زمان ببره و دستمزدش واسه ساخت اون فیلم

🤦 

عزیزم بر چه اساس میگی ؟؟؟ 

من خودم هم ماهیانه می‌بندم .. عوامل رزومه دار و بازیگرهای چهره همه ماهانه میبندن چون غیر از این چندان به صرفه نیست .. گفتی یک فیلم چند سال طول میکشه؟! منظورت سریال هست؟ بله سریال ممکن هست ماه ها و حتی سالها طول بکشه .. اما این ربطی به بازیگر نداره و دستمزدش رو میگیره و قراردادش رو طوری که به نفعش باشه میبنده

اینده خودمه عزیزم دارم دوره میبینم

چه خوب چقدر زمان برد دورتون و اينكه مدرك خودتون چيه ؟مهمه كه تحصيلات تو چه رشته اي باشه ؟

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به همون پریا هم گفتم. یه نفر تو اشناهای ما فوق العاده پولدار بود. چند وقتی هست اعدامش کردن. شغلشم ...

اي بابا 😔

من ايني هم كه ميگم ماهي ٧٠داره ميگن نزول ميكنه خدا ميدونه گناهش پاي اون كسي كه ميگه

چه خوب چقدر زمان برد دورتون و اينكه مدرك خودتون چيه ؟مهمه كه تحصيلات تو چه رشته اي باشه ؟

اگر به صورت قانونی میخوای کار کنی باید مدرک پزشکی داشته باشی

اگر زیر زمینی میخوای که اصن مهم نیس سیکل هم باشی میتونی

این دوره رو فقط پزشک میتونه ببینه

من اتفاقا تو فكر اين بودم برم تزريق ژل از كجا بدونم طرف دكتره يعني دكترا انجام نميدن ؟! ر

و بی نهایت غیر قابل اعتماد  همیشه هم گند میزنن چون پزشک نیستن سر در نمیارن کسی هم پیششون نمیر ...

چیزی ک پزشک اموزش دیده به ما اموزش میدن و حتی خیلی جاها مدرک میدن خود پزشکا اول کارشون گند میزدن تا به مرور زمان دستشون اومد پس فقط محدود به کار ما نیست

مگه هالیووده ک ماهانه ۵میلیارد؟؟؟😂😂😂😂

دوست عزیز اینکه از چیزی اطلاع نداشته باشیم اصلا بد نیست .. اما اینکه بی اطلاع باشیم و در این عدم آگاهی احساس دانش هم بکنیم هم زننده است هم جای تعجب . هالیوود سینمای آمریکاست و انتظار دارم بدونی در آمریکا میلیارد مفهومی نداره! 

☺️

نه ربطی به مدرک نداره تگه میخواین بگذرونید حتما پیش پزسک اموزش ببینید بهتره

اما تو ارايشگاه خيلي درامد نداره به نظرم 

ببين ميدوني ژل خوب براي لب چيه ؟

و اينكه قيمتشو بگي؟

من اتفاقا تو فكر اين بودم برم تزريق ژل از كجا بدونم طرف دكتره يعني دكترا انجام نميدن ؟! ر

این افراد (غیر پزشک) نه مدرک معتبر دارن نه تحصیلاتی دارن و نه مجوز مطب یا کلینیک

توی آرایشگاه توی انباری خونه هرررجایی فکرشو کنی (بجز مطب و کلینیک معتبر) کار میکنن همیشه هم گند میزنن چون درکی از آناتومی و موفولوژی پوست ندارن 

چیزی ک پزشک اموزش دیده به ما اموزش میدن و حتی خیلی جاها مدرک میدن خود پزشکا اول کارشون گند میزدن تا ...

پزشک پزشکه حداقل پزشکی خونده بیش از ۶۰ واحد آناتومی پاس کرده ۳ ماه بخش پوست کشیک داده بلده با دوره ساده دیدن فرق داره