2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین کمکم کنید😞

88 بازدید | 8 پست

من دیوانه وار بچم رو دوست دارم و بیش از حدم روش حساسم چندروزی میشه یهویی ی حس مثل موریانه داره مغزمو میخوره که احساساتم نسبت ب بچم کم شده هی خودمو عذاب میدم نمیدونم افسردگیه نمیدونم هورمونام بهم ریخته نمیدونم تلقینه هرچیه خودخوری جونم ب لبم رسونده میشه راهنماییم کنید و برام دعا کنید مادرا😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وسواسه فکریه

هر چیزی که اسمش وسواسه از جانب شیطانه

پس خدا دوست نداره شما درگیر این موضوع بشید.

اهمیت ندید اصلا تا بعد ی مدت کاملا محو بشه.

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
جدی‌میگی بخدا خواب خوراک برا خودم نذاشتم همش میگم چ‌مرگم شده یهو عذاب وجدان منو کشته

اره گلم 

ولی یادت باشه بعضی مواقع باید با بچه خشن برخورد کرد که ازت حساب ببره 

تو همیشه دوستش خواهی داشت 

خودتو اذیت نکن 

اره گلم ولی یادت باشه بعضی مواقع باید با بچه خشن برخورد کرد که ازت حساب ببره تو همیشه دوستش خواهی دا ...

من بیش از حد روش حساس بودم همیشه همه بهم میگن خیلی حساسم دیوونه وارم دوسش دارم نمیدونم این حس چیه و چطور وارد ذهن من شده همش میگم وای انگار مثل قبل دوسش ندارم و هی نگاه بچم میکنمو خودمو عذاب میدم😓

من بیش از حد روش حساس بودم همیشه همه بهم میگن خیلی حساسم دیوونه وارم دوسش دارم نمیدونم این حس چیه و ...

وای خدا لعنتشون کنه 

نه گلم این حرفا چیه 

دختر من ۴ ماهشه شبا نمی خوابه 

من داد بکشم سرش بگن بخواب دلیل نمیشه که کم تر دوستش دارم 

اون موقع حالم بده بعدا جبران می کنم 

الکی خودتو برای وراجی بقیه اذیت نکن 

رو بچه هم زیاد حساس نباش ضرر داره هم برای خودت هم خانوادت هم بچه 

وای خدا لعنتشون کنه نه گلم این حرفا چیه دختر من ۴ ماهشه شبا نمی خوابه من داد بکشم سرش بگن بخواب دلیل ...

برام دعا کن این افکار منفی از ذهنم برن دارم عذاب میکشم😞