2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت اگه کرونا داری اینجا نیا .من اینجا غریبم .

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 29 پست

والا حق داره،خیلی ها رو میشناسم از جمله خودم هم،هر چند سخت بود ولی تو دوران مریضی کرونای خودمون، زندگی مون رو به چنگ و دندون حفظ کردیم،خدایی توقع های زیادی دارین

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا نمی‌خواست قبول کنید کرونا واگیر داره و مریضی خطرناکی چرا نمیشینید تو خونه هاتون رفتی اونجا بهت برخورده والا حق داره من بودم کلا راهت نمی‌دادم نمیگی میری کسی دیگرم اونجا مریض میکنی

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
واقعا آدم نمیتونه پاشه یه چای درست کنه . پس من چیکار کنم .

دیگه اینجوری نیست که همسرتم کمکت کنه برو دکتر دارو بگیر غذا هم ی سوپ ساده ست و میوه و...

کتلت و زرشک پلو و چلو ماهیچه که نمیتونی بخوری

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

عزیزم خب راست میگه ناراحتی نداره! شما باید خودت رعایت کنی. منم از شوهرم گرفتم بارارم هستم دختر چهارساله هم دارم سه تاییمون گرفتیم اونقدر حالم بد شد که تو یه هفته دوکیلو لاغر شدم . ولی از کسی انتطار نداشتم. همه سلامتیشونو دوست دارن مگه چقدر حالت بده که نتونی مراقب خودت باشی؟

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
واقعا آدم نمیتونه پاشه یه چای درست کنه . پس من چیکار کنم .

عزززم چه توقعی داری؟من از مادر خودمم ندارم.نهایتش اینه غذا درست کنن بذارن دم در خونتون همین.سن بنده خدا بالاست بگیره کط کمک کنه داری میگی بچه کوچیک هم دارن🤯

من کرونا گرفتم با مامانم سه کوچه فاصله دارم هرچی اصرار کرد نرفتم خونه تک و تنها موندم حالا پر توقع از مادرشوهر توقع داری چرا نکهت نداشته همین که بیرونت نکرده خیلیه

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
عزززم چه توقعی داری؟من از مادر خودمم ندارم.نهایتش اینه غذا درست کنن بذارن دم در خونتون همین.سن بنده ...

اینم بگن با لچه کوچیک جای غریب مریض شدم هیچکس نبود کمکی بکنه پس شرایطط برام قابل درکه ولی توقعت زیادی داری!

وا من بچم نوزاده. خونمون کرجه مامانم اینا خوزستانو چند روزه اومدم خونشون. خواهر شوهرم خواست بیاد کرونا داره گفت بعد اینکه قرنطینه تموم شد بیام پیش برادرزادم گفتم ن قربونت من میرم عید میام عید بیا پیشش بعد قرنطینت نیا

من و پسر ۱۰ ماهم کرونا گرفتیم از نوع دلتا تو تیرماه .خیلی هم حالمون بد بود با خونه ی مامانم ۲۰ دقیقه فاصله داریم ولی هر کاری کردن نزاشتم بیان حتی می خواستن دخترم رو نگه دارن گفتم نه اونم ناقل

شما هم باید بمونی تو خونه ی خودت

نهایتا خیلی حالتون بد بود غذا براتون بفرستن

برو خداروشکر کن سر رودربایستی نزاشته بری خونش اگ میگرفتن میدونی همه بچه هاش میگفتن از تو گرفته خدایی نکرده اتفاقی میوفتاد براشون تو خودتو میبخشیدی؟ 

چایی و دمنوش بریز تو فلاسک چایی کنار تختت 

سوپو غذاهم این مدت از رستوران بگیرین 

شما میتونی توقع کنی یکی دوروز برات غذای سوپی بفرستن نکه بری خونش بمونی تا الآن شاید هم بهشو منتقل کردی

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

خدا بهت سلامتی بده عزیزدلم مراقب خودت باش سعی کن سوپ تهیه کنی بخری اب میوه هم از بیرون بخر چای و دمنوش هم فلاسکی بخور توقعت از ادم ها بیار پایین تا راحت تر زندگی کنی قرنطینه باش سر یه هفته روبه راه میشی به فکر سلامتی اطرافیانت باش گل این روزها میگذره پس توی خونه خودت بمون ❤❤

خدایا شکرت