بچه ها کی رشتش تجربیه و هنوز شروع نکرده؟؟؟ اگه واقعا میخوایید درس بخونید یه بار برای همیشه بلند شید بخونیم خودمم کنکوریم از دی شروع کردم ولی همش حس میکنم از خودم راضی نیستم این دفعه دیگه قصدمم جدیه میخوام حرفه ای تر ادامه بدم. شاید این حرفی که الان میزنم آخرین فرصتتون باشه کی میدونه بعدش چی قراره بشه؟؟؟ با خودتون بشینید دو دو تا چهار تا کنید ببینید چند چندید؟ اگه که واقعا تا الان چیزی نخوندین یا حالا خوندین منتهی دست و پا شکسته خوندید این کمپین شروع از هفته آخر بهمن (یعنی از همین امروز) مشاورم راه انداخته رایگان (چون خودشم تو دقیقا همین مدت قبول شده) برنامه دروس رو هفتگی گذاشته که شما با توجه به روحیات و استعداد و این چیزای خودتون درسارو روزاشو بچینید. مرورم خودش تو کانالش میزاره. عضوش فقط ماییم ولی میگه اگه کمکی میکنه عیب نداره به بقیه هم بگو🥺ازمونارو هم اگه توانایی مالیشو ندارید شرکت کنید اونجوری که چیده قشنگ همه ازمونارو هم پارسال هم امسال قلمچی هم مال گزینه دو رو هم میزنیم که دیگه چیزی از قلم نیفته 😍💥💯
برنامشم جوریه که به بقیه ازمونا برسیم قراره پایه رو تا هفته دوم عید کامل ببندیم. بعدشم دوازدهمو جمع کنیم. خردادم بشه جمع بندیمون. ازین به بعدم قراره خودش تو کانالش توضیح بده که چیکار کنیم برای مرور، تست، ازمون، جمع بندی، روش خوندن دروس و همه چیز. پس همراه باشین.
دیگه خلاصه اگه که واااااااقعا هدفتونو دوست دارید و قصدتون جدیه حاضری بزنید بیایید چت خصوصی که لینکشو براتون بفرستم که بیایید. فقط سریع بیایین در اصل شروعش از امروزه 🤩🥳ولی من یا امشب یا فردا باز میام اینجا کسایی که پیام اگه داده باشنو براشون بفرستم.
فقط لطفاً هم اینجا حاضری بزنید، هم درخواست بدید چت خصوصی که مطمئن باشم به خاطر این قضیه اومدید. چون بعضیا دیگه هم الکی درخولست میدن منم راستش زیاد وقت ندارم اینجا با کسی حرف بزنم یه گهگداری فقط درد و دل میکنم 😊
ختم زیارت عاشورا هم چندین بار تا روز کنکور برای خودمو همه کنکوریایی که وجدانن دارن تلاششونو میکنن برداشتم تا احساس آرامش داشته باشم تروخدا شما هم برای من دعا کنید😭💔 باید امسال حتما قبول بشم منم برای شما دعا میکنم.
امیدوارم که به هدفم که دندونپزشکی هست برسم اگه شما هم چیزی شدید تو این مدت باقی مونده هم منو هم ایشونو دعا کنید که انگیزه ای شد برای ادامه راهمون 😍😍😍😍💯
انشالله هممون موفق بشیم💯🦷به امید موفقیتمون😊✨🎉
بازم میگم کسی که واقعا قصدش واسه شروع جدیه یه بار برای همیشه بهونه رو بزاریم کنار. خودش چهار ماهه تو همین مدت قبول شده پارسال.
حاضری بزنید اینجا، درخواستم بدین من میام نگاه میکنم براتون میفرستم. به امید موفقیتتون 🙂☺️