2777
2789
عنوان

۱۲سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی کار خوبی کردی  باید بدونه که جنسیت متفاوت دشمنش نیست  واقعا بهت تبریک میگم کارت عال ...

😐این چیزا واسه وقتیه که دختر هوشیار باشه 

من خودم با پسرا بازی می‌کردم ولی چندتا از دخترای هم سن خودم بعد چندسال از اینکه اون پسرا به بدنشون دست میزدن ناراحت بودن 

فازتون چیه 

چرا قضاوت میکنید 

بیچاره میگه ۳۶ سالشه 

کجا زندگی میکنید که دختر و پسر ۱۲ ساله حق ندارن پیش هم باشن😐😐

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
😐این چیزا واسه وقتیه که دختر هوشیار باشه  من خودم با پسرا بازی می‌کردم ولی چندتا از دخترای هم ...

الان بچه ها ماشالله خیلی زرنگ شدن 

بالاخره این درس خوندن ها خیلی خوبه 

بچه یهو وارد اجتماع میشه و دو تا پسر میبینه بیشتر ممکنه مورد آزار باشه 

از بچگی بدون دیدگاه جنسیتی پیش هم باشن بهتره 

البته این نظر منه شاید نظر شما این نباشه

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

خب ۱۲ سالشونه چرا اینقدر سختگیری میکنی بزار آزاد باشه دختر بیچاره بزار مهارت‌های اجتماعی رو یاد بگیره.. خودت رو جای دخترت بزار مطمئنا هم سنش بودی بد تر بودی ..

خیلی زشته که با این دید بهشون نگاه کنی؟. چشم ها رو باید شست جور دیگر باید دید... 

فکر میکنی کار درستی هست ؟ این که تو کار بچها بپری و دخالت کنی کار درستی نیست عزیزم💞

دقیقا علتی داره که نمراتشون رو گفتی؟ چه ربطی داره مگه ما تیزهوشانی نیستیم؟

ولش کن بزار تو عالم خودش باشه دخالت کار قشنگیه؟. به شما مربوط نیست گلم که خودتو میندازی وسط 

این نظر منه ولی واقعا قشنگ نیست