2777
2789
عنوان

اگه تو بیمارستان کار میکنید یا پزشک و پیرا پزشکین میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 30 پست

دانشجوی پزشکی ام

من این فکرو نمیکنم

گفتیم برای ولیعصر و درختای فرسوده..درختای ولیعصر رو قطع کردن                            ‌             ‌ گفتیم برای پیروز و احتمال انقراضش...پیروز رو کشتن                               ‌                       ‌ گفتیم برای دختری که آرزو داشت پسر بود.....دخترامونو کشتن                                    ‌         ‌‌ ‌گفتیم برای نخبه های زندانی....نخبه هامون رو کشتن                                                    ‌  خداجونم بسه ما دیگه طاقت نداریم...بسه هرچقدر دوستامونو کشتن.... نماد های ایران رو      کشتن.....خدایا پس تا کی میخوای صبر کنی؟....                                                            ‌   ‌  حرف حق همیشه تلخه........متاسفام برای اینکه جواب حرف حق مرگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا خیلی بی ادبید !  یعنی من که ماما ام با ی لات چاله میدون فرقی ندارم !  یا شوهرم &nb ...

اوووف چقدر بزرگش میکنید ، بهرحال بعضی مسایل واسه این قشر عادی تر از بقیه س ، قطعا آنقدر که شما با خصوصی ترین جای خانم ها سر و کار دارین یه معلم یا کارمند اداره پس واسه شما عادی تره دیگه واقعیته جر واجر شدن نداره

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   

من هم پیراپزشکم و بله واقعا این مورد رو به وفور دیدم

حتی اولا واقعا معذب بودم که خانم واقایون خیلیییی باهم بگو بخند میکنن و شوخی میکنن من همیشه یه گوشه تنها بودم😂😂

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...
وارد بالین بشی این فکرو میکنی

اخه چرا؟☹

اگه اینجوری بود که خدا میگفت دکتر نامحرم هست

این جز درسه

ما داریم این درسو میخونیم تا بریم به مردم کمک کنیم و جونشونو نجات بدیم

اینطوری اگه بخوایم فکر کنیم که نمیشه

گفتیم برای ولیعصر و درختای فرسوده..درختای ولیعصر رو قطع کردن                            ‌             ‌ گفتیم برای پیروز و احتمال انقراضش...پیروز رو کشتن                               ‌                       ‌ گفتیم برای دختری که آرزو داشت پسر بود.....دخترامونو کشتن                                    ‌         ‌‌ ‌گفتیم برای نخبه های زندانی....نخبه هامون رو کشتن                                                    ‌  خداجونم بسه ما دیگه طاقت نداریم...بسه هرچقدر دوستامونو کشتن.... نماد های ایران رو      کشتن.....خدایا پس تا کی میخوای صبر کنی؟....                                                            ‌   ‌  حرف حق همیشه تلخه........متاسفام برای اینکه جواب حرف حق مرگه
من هم پیراپزشکم و بله واقعا این مورد رو به وفور دیدم حتی اولا واقعا معذب بودم که خانم واقایون خیلیی ...

اره من گاهی دیدم گفت و گو هایی ک برا ما عادیع بچه های وزارت علوم میگن چه راحتین ما نمیتونیم حرف بزنیم با هم حتی

اخه چرا؟☹ اگه اینجوری بود که خدا میگفت دکتر نامحرم هست این جز درسه ما داریم این درسو میخونیم تا ب ...

نه منظورم هیز برا بقیه نیس 

واقعن من ندیدم کسیو نسبت به بیمار هیز باشه 

منظورم راحت بودن خانم اقایونه

من هم پیراپزشکم و بله واقعا این مورد رو به وفور دیدم حتی اولا واقعا معذب بودم که خانم واقایون خیلیی ...

آره خب منم معذب میشم اونجوری

ولی با بیمار اگه راحت نباشی اونم باهات راحت نیست و نمیتونی خوب درمانش کنی

نه منظورم هیز برا بقیه نیس  واقعن من ندیدم کسیو نسبت به بیمار هیز باشه  منظورم راحت بودن ...

اها

اونجوری آره

منم دانشگاه که حضوری میرفتم خیلی معذب بودم ولی دیگه تو بیمارستان و اینا خودت میتونی صمیمی بشی میتونی نشی

آره خب منم معذب میشم اونجوری ولی با بیمار اگه راحت نباشی اونم باهات راحت نیست و نمیتونی خوب درمانش ...

عزیزم من منظورم راحت بودن با همکارا بود 

وگرنه یه موردم ندیدم نسبت به بیمار هیز باشن