2777
2789

بچه ها دیشب خواب بدی دیدم

من مامان و بابامو خییییلی اذیت میکنم درسته اونام حرف های بدی میگن مقصر هستن بخدا ولی اونا پدر و مادرن نباید باهاشون جوری رفتار کنم تا دلشون بشکنه

بچه ها دیشب خواب دیدم بابام کلا سوخته بود تموم گوشت های بدنش ریخته بود حالش بد بود خییییییلی لاغر شده بود استخون هاش مشخص میشد بردمش حموم گریه میکردم براش آلان هم خوابمو اگه کسی میدونه مسخره نکنید راستشو بگین همم چه جوری از دل پدر و مادرم در بیارم میخوام برم اینقد بابامو بوسش کنم بغلش کنم باهاش گریه کنم 

عزیزم تعبیر گریه که خوشحالیه.تعبیر حموم و شستن هم از بین رفتن گناه.انشالله که خوابتونو خیره.صدفه بزارین کنار.خدا پدر و‌مادرن رو برات حفظ کنه .ازین به بعد بیشتر قدرشونو‌بدون دختر مهربونم💚🌷🌷

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
عزیزم تعبیر گریه که خوشحالیه.تعبیر حموم و شستن هم از بین رفتن گناه.انشالله که خوابتونو خیره.صدفه بزا ...

چه جوری از دلشون در بیارم خییییییلی ام خجالت میکشم بخدا

نمیتونم تو روشون نگاه کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تعبیر گریه که خوشحالیه.تعبیر حموم و شستن هم از بین رفتن گناه.انشالله که خوابتونو خیره.صدفه بزا ...

پدر و مادرم جفت شون قلبشون مریضه

بابام قلبش خیییییلی ضعییف میزنه

حالم بده خییییلی حالم از خودم بهم میخوره 

چه جوری از دلشون در بیارم خییییییلی ام خجالت میکشم بخدا نمیتونم تو روشون نگاه کنم 

باهاشون خوش رفتار باش.کاری که راضی نیستند انجام نده.ناراختشون نکن.پدر ومادر خیلی زحمت میکشند واسه بچه ها.باور کن همه گذشته ها رو بخشیدن.الان واسه رضایت دل اونا و خدا بی احترامی نکن بهشون.و اگه کاری یا مشکلی دارن کمک شون کن.دعای خیر پدرومادر معجزه می‌کنه برای فرزند 

باهاشون خوش رفتار باش.کاری که راضی نیستند انجام نده.ناراختشون نکن.پدر ومادر خیلی زحمت میکشند واسه بچ ...

من اینقد بد بودم که هیچ جوره از دلشون در نمیاد همش بهشون فحش میدم آخه اسم همسرمو که میارن یا در حقش بدی میکنن خییییلی حالم بد میشه 

پدر و مادرم جفت شون قلبشون مریضه بابام قلبش خیییییلی ضعییف میزنه حالم بده خییییلی حالم از خودم بهم ...

انشالله خدا حفظشون کنه برات و بهشون سلامتی و عمر با عزت بده.خودت رو سرزنش نکن.خدمت کن فقط .دست بکش روی سر بابات.کف پاهاش و دست و پیشانی پدرت رو ببوس.بگو ببخشدت. خجالت نکش بگونزار شیطون به بهانه خجالت و شرم و حیا خدای نکرده آرزو به دلت بزارن.انشالله که خدا بهشون عمر با عزت بده،💚🌷💚

آلان من تو پذیرایی دراز کشیدم بابا تو حال میخواد چایی دم کنه

بقیه هم خوابن مامانم اون حیاطه ما تو روستا زندگی میکنیم داره شیر گاو رو میدوشه

آلان چه برم بگم چه جوری برم بغلش کنم تا از دلشون بره بیرون 

انشالله خدا حفظشون کنه برات و بهشون سلامتی و عمر با عزت بده.خودت رو سرزنش نکن.خدمت کن فقط .دست بکش ر ...

مرسی گلم

همین حالا یکم آروم شم میرم هم مامانمو هم بابامو میبوسم 

من اینقد بد بودم که هیچ جوره از دلشون در نمیاد همش بهشون فحش میدم آخه اسم همسرمو که میارن یا در حقش ...

هر چی بگن بازم پدرومادرن .خدا قهرش میگیره از بدرفتاری باهاشون.هر چی میگن بزن به در نشنیدن.خدا که خودش میبینه. می‌دونم سخت بهت گذشته اون حرفها.ولی بخاطر خدا ببخش.انشالله که اونام ببخشن

من اینقد بد بودم که هیچ جوره از دلشون در نمیاد همش بهشون فحش میدم آخه اسم همسرمو که میارن یا در حقش ...

سلام عزیزم خوبید ان شاءالله اولا اینقدر خودت رو سرزنش نکن خواهر باتوکل بر خدا جلک برو و ببوسشون و حلالیت بگیر و باهاشون خوب برخورد کن و باحرفات به خودت انرژی منفی نده عزیزم 

روم نمیشه اصلا خدایا چی کار کنم 

لعنت شیطون کن.بخدا شیطون نمیزاره.بگو خدایا خودت کمکم کن.فقط تصورش سخته.وقتی ببوسی میبینی چقدر راحت بود و خودت به خودت سخت گرفتی.بوسیدنس یه حال خوبیه مثل پرواز روی ابرها.همبنقدر سبک همینقدر زیبا و‌خوشایند

آلان من تو پذیرایی دراز کشیدم بابا تو حال میخواد چایی دم کنه بقیه هم خوابن مامانم اون حیاطه ما تو ر ...

حالا بعد صبحونه مثلا وقتی سر نماز ظهر نشستند .سخت نگیر به خودت.حالا اگر واقعا روت نمیشه همین مهربون باش باهاشون.اگه یه تلخی هم گفتن به روی خودت نیاز.ادم که سن بالا میشه کم حوصله هم میشه بزار به پای کم حوصلگی شون. فقط جوری رفتار کن که بفهمند پشیمونی و قرارع دختر خوبی باشی.انشالله خدا هم کمکت می‌کنه و خیرشو تو زندگیت میبینی