همه چی تکمیل باسن چاق ران چاق خودشون خشگل و ناز اندام عالیییی دپرررسسسسس بعد شوهرشون چی اخر سیستم از همه چی میزاره زیر پاش خوشبخت خوشه برا خودش و مایی که خاک تو سرم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
عزیزم اگه از ظاهرت راضی نیستی به خودت برس، وگرنه هیشکی همچی کامل نیست که اونام به خودشون رسیدن و از دیدن خودشون لذت میبرن،،،، ولی اینا دلیل بر خوشبختی نیست فقط دلیل بر رضایت شخص از خودشه، حالا پولدار هستن بحثش فرق داره دیگه خدا به یکی بیشتر میده به یکی کمتر،،، مهمترین چیز نعمت سلامتیه الهی خدا به همه سلامتی بده و یه دل خوش
🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ