2777
2789

دیگه قطره ضدشپش کیمیا رو اکثراً میشناسن

هم استفادش خیلی آسونه.هم با یکبار استفاده نتیجه میگیرید. 

فقط به چهار طرف سر(بالا و پایین سر و چپ و راست سر )به هر طرف ۴ قطره میچکونید(یعنی هر نفر ۱۶ قطره استفاده میکنه) همین.

محتوی هر ظرف قطره برای ۵ الی ۶ نفر کافیه.

نیازی به کوتاهی مو و شانه کردن و پاکسازی محیط و البسه و ... هم نیست

تا یک الی دوماه هم موهای فرد استفاده کننده رو واکسینه میکنه و دیگه از فرد مبتلا شپش نمیگیرید

با خیال راحت واسه بچه هاتونم تو هر سنی میتونید استفاده کنید.چون کاملاً گیاهی و بیخطره

لینک پیجم رو میزارم.اگه نیاز داشتین در خدمتم

https://instagram.com/yas_beauty.99?utm_medium=copy_link

رضایت مشتری و لیست ارسالی و ... تو هایلایت پیجم هست.با خیال راحت میتونید خرید کنید

اگه همه راههارو رفتی و از شپش خلاص نشدی بیا تو پیج من یه محصولی دارم آب رو آتیش.قطره کیمیا دیگه معرف حضور خیلیا هست و ازش نتیجه گرفتن....آیدی پیجم در اینستاگرام :   yas_beauty.99

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تابستون مبتلا شده بودم .یعنی انقدر درمان خونگی و داروهای مختلف استفاده کردم که دهنم صاف شد

آخرشم یکی همین قطره رو معرفی کرد تو شهرمون خریدم یعنی آب رو آتیش بود.

دست تولیدکننده اش درد نکنه.من هنوزم دعاش میکنم