2777
2789
منم ماشین شارژی دخترم همه ش تو خونه باهاش بازی کرده البته خیلی باهاش سرگرم میشه ولی با یه ماشین بزرگ معمولی هم می تونست همین بازی رو انجام بده و نیاز نبود یک میلیون هزینه کنم . حالا امیدوارم پسرم ازش بیشتر استفاده کنه عذاب وجدانم کم بشه البته من خودم نخریدم ولی بازم غیرضروری هست و اگه مامانم اینا مشورت می کردن با من هرگز اجازه نمی دادم بخرن
سلام مامان فرفری جان آره میدونم خوب شرایط هر کس فرق داره. چون من همیشه با ماشین میرفتم لازمم نشد. جشن سیسمونی بیشتر شهرا هست .منم اولین باره میشنوم که نیست. البته چه خوب که رسم ندارین چون اینم یه مهمونی مفصله در حد تیم ملی. حتی تو همین نی نی سایت خیلیا از اینکه مجبور بودن بگیرن ناراحت بودن. همین هفته پیش یکی میگفت جاش کوچیکه اما اگه جشن بگیره مجبوره سرویس خواب بگیره و گیفت سیسمونی بده به همه و خلاصه خیلی ناراحت بود.بعضیا هم میگفتن اگه نگیری آرزو به دل میمونی و ......... در کل زیادم رسم جالبی نیست.چون شاید کسی دلش نخواد سیسمونی کامل بده و مردمم که ماشالله واسه کنایه زدن آمادن.
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو شهر ما رسمه 7 ماهگی این جشنو میگیرن. واسه من به خاطر فوت یکی از فامیلای شوهرم موند واسه اوایل 9 ماهگیم. خونواده شوهرم قبول نکردن و گفتن بدون آهنگ و رقص نمیشه و واسه بچم آرزو دارن. خدا میدونه همه دویدن یه طرفی و داشتن همه چی رو ردیف میکردن من بدبختم موندم با یه دنیا کار و تزئین خونه. بعدش یه هفته از کمر درد نمیتونستم از جام بلند شم. هزار دفعه هم به کسی که این رسمو در آورده لعنت فرستادم. اما اعتراف میکنم که الان با دیدن فیلمش حالم خیلی خوب میشه.
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
فهیمه جان تبریک میگم گلم.منم باهات موافقم.البته من یه کاری که کردم این بود که با توجه به فصل و ماهی که قرار بود توش لباس بپوسه خیلی از چیزارو خریدم.یعنی صرفا به خاطر خوشگل بودن یه پیراهن و غیره خرید نکردیم. دیگه لباس تابستونی رو واسه زمستون نخریدم.البته من چون تو سیسمونی خواهرم تجربه کرده بودم تقریبا یکم حواسم جمع تر بود. واسه خواهرم لباس تابستونیش زمستون اندازش میشد و لباس زمستونیشم تابستون. کلا لباسای سیسمونی با اون همه هزینه مونده بود رو دستش.
ماه بارانی عزیز ممنون.من به خواست خودم آمینیو شدم.چون حساب کردم دیدم با توجه به اینکه دکترم سه مرحله میفرسته غربالگری هر مرحله باید ده بار از کرج برم تهران بیام.هر مرحله بالاخره 200تومنی هزینه داره تازه درصد اطمینانش پایینه.با توجه به اینکه تو خانواده همسر مشکل ژنتیک زیاده دیدم به صرفه تر و مطمعنتره.
من میخام از هر سایز لباس با توجه به فصل پنج دست خونگی و دو دست بیرونی براش بخرم.تا دو سالگیش.اسباب بازی خیلی کم میخرم درحد اینکه قفسه جا داره.کمد هم میخام سفارش بدم دودر پهن درست کنم یه در لباس و یه در ویترین.اتاق جدا داره ولی دوست ندارم شلوغش کنم.
پتو دورپیچ نوزاد مارک دی روحه ساخته شده از الیاف ضد حساسیت ❤ قیمت: 30000 تومان لطفا برای اطلاعات بیشتر و خرید به آدرس زیر مراجعه نمایید: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1350639 آپلود عکسآپلود عکسآپلود عکس آپلود عکس
🌟 مــرکـز خرید سـیـســمـونـی و لـبـاس و اســبـاب بـازی : http://mynini.net/  🌺  کانال سیسمونی مای نی نی: https://t.me/joinchat/Bd2aUDvyeNPX4W74g23w2Q 💙سـیـســمـونی مای نی نی در اینستاگرام: https://www.instagram.com/mynini.eshop/ لطفا مارا فالو کنید >>>>>>>>> روش خرید سیسمونی از مای نی نی 🛒 🍼👕 : http://www.ninisite.com/discussion/topic/1216371
سلام فهیمه جون مبارکه عزیزم. کار خوبی کردی کادو دادی رفت انشالله نینیتو به سلامتی بغل کنی... آره والا ما نداریم.... ولی بچه که دنیا بیاد احتمالا براش ساز و دهل بیاریم... آخه ما بختیاری هستیم. بختیاریام که نوه اولشون پسر بشه تو اسمونا میپرن خخخخ... البته ما قلبا دختر میخواستیم... چون خودمم خواهر نداشتم. ولی جدا چیز خوبی نیستا این جشن سیسمونی... آدم تا عروسی داغون میشه با خرج و مخارج و حرف و حدیث دوباره برا 4 تا وسیله نی نی ام حرف و حدیث و چشم و هم چشمی....
سلام به همه مامانای خوشگل و فرشته های نازشون. فهیمه جون خوش اومدی. بارداریت مبارک باشه عزیزم. این تاپیک همه فعالن. آخه قراره مامان یه نی نی فعال آبانی بشن. خخخ در مورد لباس منم کاملاً موافقم نباید لباس زیاد گرفت چون سایز نینیها با هم فرق داره و معلوم نیست لباسا چقدر به کار بیاد. من خودم فعلاً سایز صفر ویک فقط میگیرم
آهاان حدیث جان متوجه شدم پس کار خوبی کردی.خیالتم راحت شده.به سلامتی عزیزم
سایز صفر واسه دختر من کاربردی نداشت.اصلا تنش نشد.
2810