2777
2789
سلام به مامانای گل.من امروز پیش دکتر محسن معینی سونوی طول سرویکس و آمینیو سنتز دادم.طول سرویکسم 40بود گفت خوبه.بچم هم پسره آمینیو هم خیلی راخت بود بعدش یه آمپول پرولوتون زدم. برای آمینیو 250دکتر گرفت 575آزمایشگاه ژنتیک کریمی نژاد.به نظر من نسبت به سه مرحله غربالگری و رفت آمدو دقتش خیلی به صرفس.دکتر گفت کار خوبی کردی بجای غربالگری آمینیو دادی.من بچه های خودم رو هم حتما آمینیو خواهم کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساینا جونم مرسی عزیزم
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
مامان فرفری جونم بعد از سونوی بعدیت که دیگه مطمئن شدی نسبت به جنسیت با خیال راحت شروع کن به خرید کردن. کار خوبی هم میکنی.هر چه زودتر خریداتو تموم کنی بهتره. خرید سیسمونی یه لذتی داره که نگووووووووووووووو. خدا قسمت همه منتظرا هم بکنه.
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
سلام حدیث جان مبارکه خانومی. من نمیدونم چرا آمینو شدین اما تبریک میگم که همه چی خوب بوده.
راستی مامان فرفری جونم خرید سیسمونی بستگی به میزان پولی داره که خونوادت میخوان خرج کنن. ماشاالله واسه بچه هر چی بگیری بازم میبینی کمه.چون اینقدر زود تپل میشه و قد میکشه که باورت نمیشه. لباس سایز صفر اگه بچه درشت باشه بیشتر از یه هفته به دردت نمیخوره.منی که تجربشو دارم میگم بهتره بیشتر از دو یا سه دست لباس سایز صفر نداشته باشی. من خودم مشکل لباس شستن نداشتم.چون اگه لباساش زیاد باشه قشنگ میندازی تو ماشینو با دست نمیشوری اما اگه کم باشه مسلما مجبوری دم به دیقه لباس بشوری. لازم نیست بری شیشه شیر 60 تومنی بگیری.زمان من شیشه شیرشو 24 اینا خریدم که 5 سال پیش گرون محسوب میشد.اونم مامانم اصرار کرد وگرنه خودم اصلا راضی نبودم. بچم یه ماهش نشده بود که به شوهرم گفتم بشوره بیاره توش ترنجبین بریزم.خیلی شیک از دستش افتاد رو کاشی آشپزخونه و خورد شد. از اون به بعدم کلا ایرانی استفاده کردم. داشتم که بخرم اما دیگه این حماقتو نکردم.گفتم مگه خودم با شیشه شیر پیرکس بزرگ نشدم چی شده. در عوض زود زود عوضش میکردم.
سرویس چوب هم خیلی به دردت میخوره. چون زیاد طول نمیکشه که یادش میدی بره تو اتاقش بخوابه. پس تخت و اینا اضافی نیستن. ضروری هم نیستن.اما داشتنش خوبه.به خصوص اگه جشن سیسمونی داشته باشین که سیسمونی رو نورانی میکنه. در ضمن عزیزم سیسمونی به خاطر به به گفتن دیگران نیست .واقعا لازمت میشه.حتی اون کمدی که فکر میکنی لباس زیادی توش جا نمیشه هم خیلی به دردت میخوره. اگه دوس نداری خرج زیادی رو دست مامانت اینا بزاری لیست بگیر و یه سری چیزایی که ماههای بعد لازم میشه رو خودت بعدا بگیر. یا چیزایی مثل چراغ خواب و دفتر خاطرات زایمان و اسباب بازی به تعداد زیاد رو و ... رو که اصولا چیزای ضروری نیستن حذف کن.
مثلا کفش واسه 5 سالگی و کاپشن واسه کلاس اول رفتنش و این چیزا اضافن.چون نمیدونی بچه تو اون سن چه سایز پایی داره و یا حتی تو اون سن اون کاپشن رو میشه پوشوند یا نه کاملا از مد افتاده.‍!! ماشین شارژی از نظر من که همین الانشم پیاده بچمو جایی نمیبرم مفهومی نداره.یکی دو بار بره باهاش پارک یا مثلا تو خونه با متراژ معمولی 20قدم جلو بره 20 قدم عقب هم خوب مضخرفه. واسه من کالسکه کاربردی نداشت اما فکر میکنم الان که دارمش واسه بچه دومم بهتر بشه.البته اگه دخترم بتونه هلش بده
شرمنده که زیاد شد. بازم اگه سوالی داشتی بپرس میام جواب میدم.
دستت درد نکنه ماه بارانی جان. قصد ندارم تخت و این چیزا بخرم چون خونم تک خوابه شاید بعدا خونم عوض شه درضمن نمیخوام خیلی خرج رو دستشون بزارم خودمم خرید میکنم. مامانم خودش تو هر سنی که باشه مسلما واسش خیلی چیزا میخره به خاطر همین نمیخوام چیزای الکی بخرم. میخوام تا دو سالگیش خرید کنم شایدم کمتر چون مامانم نزدیکمه مرتب براش خرید میکنن. واصلا هم قصد ندارم جشن سیسمونی بگیرم.راستش بار اولمه میشنوم
مامان فرفری جون منم براساس تجربه اولم برای این یک کلا تا 6 ماه بیشتر خرید نمی کنم چون نمی دونم سایزش بعد 6 ماه چطور هست و هوا چی میشه برای نازنازم کلی خریداش موند و مجبور شدم کادو بدم به دیگران ته دلم مطئن بودم نی نی بعدی پسره و به دردش نمی خوره وسایلی مــثل محافظ کهنه و اسباب بازی و ... برای سیسمونی دادم به یه بنده خدا اسباب بازی هم وقتی به تناسب سن بچه و به مرور زمان خریده بشه هم برای مادر و هم برای بچه لذت بخش تر هست.
2810