2777
2789
سلاااااااام مامانای گل خوبید؟ تاپیک سه ماه سوم مبارکککککک راستی رها جون من جزو اولینای تاپیک بودم اما چندوقتی اینترنت نداشتم منو از لیست حذف کردی
عزیز دل مامان و بابا خوش اومدی. خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به مامانای تپلی شیفت شب . تایپیک جدید مبارک کجایید پس ؟ اول هفته اینقدر بیحال باشید نمیشه ها . زود بیاید منتظرم
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»
چقدر این هفته های تیکرا زود میره جلو . اینجوری فکر کنم فروردینی بشیما
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»
چرا نیستید امشب ؟ به همتون مشکوکم من سما ، روژان ، نیلا ، ترانه ، زری ، مهناز ، آدینه ، نفس ، دیگه یادم نمیاد . یعنی هیچ کدومتون نیستید ؟ نکنه برای غافلگیر کردن من نقشه کشیدید. باشه نیاین امشب عکس داشتم
به به نیلا خانم . چه عجب یه لایکی دیدم
سلاممممممم خونه جدیدمون مبارک ایشالا این سه ماهم به سلامتی وشادی بگذره واسه همه آخیییی فک کنید دلمون وایه همین روزام تنگ میشه یه روز
صدنیشترعشق به رگ روح زدند؛یک قطره ازآن چکیدو........نامش دل شد.