2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم ۱۹ سالمه ب نشطر من اصنن اصنننن درگیر روابط احساسی و عاطفی و رل و...نشو ب هییچ عنوان

ولی خیلی تنهام

چرا نشم؟

الان همه دوستام رل دارن یا شوهر بعضیا هم بچه شیر میده😒😂

ولی خیلی تنهام چرا نشم؟ الان همه دوستام رل دارن یا شوهر بعضیا هم بچه شیر میده😒😂

رل زدن جز ضرر هیچییییی نداره..منم دوستام همششون یا ازدواج کردن یا عقدن..اخه الان چ وقت ازدواجه! درستو بخون ی رشته خووب قبول شو عشق و حال مجردیتو داشته باش ک حسرت ب دل نمونی بعد با ی ادم خوب و تحصیل کرده مثه خودت ازدواج کن

همه اینا در گرو درس خوندنه...تو جامعه امروز و با این اوضاع و احوال تنها راه نجات فقط درسه

ولی خیلی تنهام چرا نشم؟ الان همه دوستام رل دارن یا شوهر بعضیا هم بچه شیر میده😒😂

فدای سرت مگه قرارع مث بقیه زندگی کنی ؟

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
اگر هدفت رو پیدا کردی که هیچ ولی اگر پیدا نکردی اینقدر اشتباه کن تا پیداش کنی فقط تا ۲۱ سالی ...

آفرین منم ۲۱سالمه الان دقیقا به همون نقطه رسیدم که عاقل شدم 

اسی جون منم همسنت بودم درسم عالی بود همه بهم حسادت میکردن دوستام همش اعتماد بنفسمو خورد میکردن میگفتن تو زود ازدواج میکنی سال بعد بچه میاری عشقو تجربع نمیکنی همه اینا چرت و پرته به قرآن یه دوستم داشتم وقتی من با کراشم دوست معمولی شدم گف عیب نداره همه ۵سال باهم دوست بودن بعد ازدواج کردن اصلا خودتو درگیر حرف بقیه نکن همه چیز و به موقش تجربه میکنی اول درستو بخون یه هدف برای خودت مشخص کن دوستی و رل و حتی رفیقای دختری که الان داری همشون موقتین به موقعش زهرشونو بهت میریزن پس مواظب باش گول کسیو نخوری بچسب به خونواده و درست انشالله که همیشه تو زندگیت موفق باشی مهربون💙😘

یادمه وقتی بچه بودم دلم میخواست ۱۸ سالم بشه نمیدونستم ادم وقتی بزرگ میشه غصه هاشم با خودش قد میکشن الان چند سال از اون ۱۸ سال میگذره یه نصیحت فقط دارم برات اونم اینکه از هر لحظه جوونیت استفاده کن که حسرت برات نمونه

‌ ‌تا حالا دیدی یکی از اونایی که ازت متنفره اوضاعش ازتوبهتر باشه ؟منم ندیدم  

منم اذر رفتم ۱۸ ولی زندگی برام برزخه 

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖