2777
2789
عنوان

مامانای باحال و فعال اردیبهشت 94 ( سه ماه دوم )

| مشاهده متن کامل بحث + 263200 بازدید | 38712 پست
ببخشید بچه ها دست خودم نبود دلم خواست یهو دلم غلت کرد از این چیزا که اینجا نیست حوس کنه مزه نون بر برى و با پنیر واسه خودم تکرار میکنم، تا فکر کنم خوردم
🇸🇪❤️ای بلای تو به جانم،،،، که تو جانی و جهانی❤️🇸🇪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره تو رو خدا زودتر بریم لالا . من از همه چی افتادم
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»
روژان بابا عزیزم تقصیر تو نیست.تو الان بگی اب من میگم اب میخوام...نداشته باش خوااااهر بازم الهیییی سما.....نان بربری به قول خودت خر است مهدیسا حالا توهم یه عکس بزار ببینیم شمکتو مهناز جون مرسی ولی اذیت میشی نزار،مهمانان در صحنه حاضرند
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من اومدم یک سلامی بکنم خوبید همگی دوستانی که دنبال تخت و کمد هستن این نمایشگاه تو بازار مبل شماره ٣ خوب بود بعضی از غرفه ها تا ٢٠ ٪تخفیف داشتن غرفه کالسکه ایرانی دلیجان هم بود من قیمت نگرفتم و یکسری غرفه های لباس و پتو و لحاف و اینا
زهرا فکر کن من الان در فاصله کمتر از دو متر از شکم عکس بگیرم بعد بزارم اینجا فردا باید برم خونه بابام . شوهر غیرتی خفن . تازه نمیدونه من براتون عکس گذاشتم وگرنه نمیزاره دیگه بیام اینجا. به جون خودم تازه برا همونم عذاب وجدان دارم
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»
2810