2777
2789
عنوان

مامانای باحال و فعال اردیبهشت 94 ( سه ماه دوم )

| مشاهده متن کامل بحث + 263200 بازدید | 38712 پست
ماشالله مهناااااز...از همه بیشتر نمایانه...شکم منم انداززه شکم توهه...شکم دومیم بیشتر نشون میده راستی من توروهم ندیدم
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازی مهنازخدا برات حفظش کنه عزیزم همتون اسفندی شدین هاااا ماشالا سما تو هر وقت هوس چیزی میکنی و اونجا نیست اعصابم خراب میشه آخه بقیه میتونن پیدا کنن اما تو گنا داری
صدنیشترعشق به رگ روح زدند؛یک قطره ازآن چکیدو........نامش دل شد.
اگه بدونید در چه حالیم من . یکی منو ببینه میگه خل شده دختره عکسارو که میبینم میرم تو فاز شکم خودم هی از بالا و پایین سانت میگرم و مقایسه میکنم . مهناز ماشاءلله خیلی خوبه . اسفند یادت نره خانمی
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»
مال منم بد نیست خدارو شکر راضیم . البته منم دومیمه دیگه
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»
وااای توروخدا سما بهش فک نکن...کباب شدم برات...اخه تو بعضی جاها این ایرانیا همه شغلی رو اونور راه میندازن که... مهنااز راستی نافت بیرون نزده ایااا؟؟؟
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
سما جیگر مارو سوزوندی با غربتت خواهر
2810