2777
2789
عنوان

مامانای باحال و فعال اردیبهشت 94 ( سه ماه دوم )

| مشاهده متن کامل بحث + 263200 بازدید | 38712 پست
فدات نیلا جونم مرسى آدینه جون شکمم دیگه گرد ، گرد شده نسب به دو هفته پیش تازه نقطه دیدم هم کور شد دیروز که رفتم حموم فهمیدم خخخخخخخخ
🇸🇪❤️ای بلای تو به جانم،،،، که تو جانی و جهانی❤️🇸🇪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زهرا فردا شب میزارم قبلنم گذاشتم چندبار سما هم نیوشا که قراربود عکس سیسمونی بزاره هم ترانه زری مهدیسا دیگه کیا بودن؟
صدنیشترعشق به رگ روح زدند؛یک قطره ازآن چکیدو........نامش دل شد.
خخخخ سما آدینه الان که دراز کشیدی بهتر نشدی؟سعی کن تا فردا استراحت کنی فقط فکر خودت ونی نی باش هیچکاری نکن ریلکسم باش
فرداشب؟ شوهر شیفته،من خونه مامانمم،اونجام با وای فای باید بیام،باز باید اخم و تخم و غر بشنوم ولی سعی میکنم بیام شاید یه عکس از خودمم اماده کردم بزارم سما قبلنم که گفته بودم توبیای ایران همه میشناسنت،ا ا این دختره تو نی نی سایتست که همش عکس میزاره خخخخخ
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
زهرا اگه نشد بیای هم غصه نخور قول میدم هر وقت تو بودی بزارم رخ عتیقه امو خخخخخ بچه ها وفا رو دارین فقطططططط؟
نیلا جون وقتی دراز میکشم خوبم وقتی سرپا میشم یه کم زیر شکمم درد داره،فردا صبح میرم بیمارستان اینجا یه سر آزمایش عفونت ادرار میدم که مطمئن شم عفونت نداشته باشم
آموخته ام که وقتی ناامید میشوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عااشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار باشم...
2810