2777
2789
عنوان

موافق این هستید کاربرای عزیز نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 25 پست
عزیزم شما تازه واردی یکم برات عجیبه ولی این روال کار بچه است من خودم کلی درخواست دوستی دارم دم به دقه نگاش نمیکنم که!!!!!!!!!!!
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
من حدود 1 سالی میشه همیشه مهمان سایت بودم خیلی هم تو سایت بودم ولی تازه عضو شدم روالم دیدم تو این مدت جدیدا زیاد شده قبلا که خیلی کم بود
تﻌــﻬـﺪ ﺩﺍﺷﺘــﻦ، ﻗــﺸﻨﮕــﻪ !! ﺣﺘـــﯽ ﺗﻌﻠــﻖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ! ﺍﯾﻨﮑـﻪ ﺑﺪﻭﻧــﯽ ﻣـــﺎﻝ ﮐﺴــﯽ ﻫﺴﺘــﯽ ... ﺳــﻬـﻢ ﮐﺴــﯽ ﻫﺴﺘــﯽ ... ﻭ ﺍﻭﻧـــﻢ ﻣـــﺎﻝ ﺗـــﻮﺋـــﻪ .. ﺣـــﻖ ﺗـــﻮﺋــﻪ .. ﻣﻬـــﻢ ﻧﯿــﺲ ﺍﯾﻦ ﺗﻌــﻬـﺪ ﺍﻣـﻀــﺎﺀ ﺑﺸــﻪ ﺗـــﻮ ﯾﻪ ﮐـــﺎﻏـﺬ پــﺎﺭﻩ ! ﺍﺻـــﻠﺶ ﺟـــﺎﯼ ﺩﯾﮕــﻪ ﺳَﻨَــﺪ ﺧﻮﺭﺩﻩ .. ﺗﻮﯼ ﺩﻻﺗــــــ♥ـــــﻮﻥ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی واقعن فک میکنی اینایی که میگی به عقل هیشکی نمیرسه؟ هر کاری علتی داره. یکم از عضویتت بگذره اینم برات عادی میشه
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
برو تر قسمت مباحث مورد علاقه بعد لیست تاپیکات میاد تاپیک مورد نظرتو تعطیلش کن
صداقت داشتن در برابر کسى که سیاست داره،عین حماقته
و سیاست داشتن در برابر کسى که صداقت داره،عین خ ی ا ن ت ه
گاهی ممکنه باکسی کاری داشته باشی که دوس نداری جز دوستات باشه. این همه تایپیک مسخره میزنن ملت اینم روش
خیلی از مردم میگن !!!! بابا دلت پاک باشد . دل پاک باشد ، کافی است ! جواب به این اشخاص که پاکی دل رو ملاک خوبی و بهشت میدونند اینه : آنکس که تو را خلق کرده است ، اگر فقط دل پاک کافی بود فقط میگفت :[ آمنوا] در حالیکه گفته : [آمَُنوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحات] یعنی هم دلت پاک باشد ، هم کارت درست باشد . اگر تخمه کدو را بشکنی و مغزش را بکاری سبز نمی شود . پوستش را هم بکاری سبز نمی‌شود . مغز و پوست باید با هم باشد . هم دل ؛ هم عمل !! دل پاک + عمل صالح = رضایت الهی مرحوم آیت الله