2777
2789

بچها برادر من متولد ۹۰

یه مدت خیلییی حاضر جوابی میکنه

هی بین مامان بابام دعوا میندازه تا بهش حرفی میزنی میگه دوسدارم دلم میخواد

و متاسفانه خیلی از راه و رفتاری لاتی خوشش میاد

مثلا اهنگای قدیمی یا سعی میکنه مثل لات ها پاهاشو دستاشو بزور پرانتزی کنه و راه بره

خیلییی حرص میخورم و نگران ایندشم

به زودی قراره مهاجرت کنیم😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موردهای زیادی 

بردن پیش مشاور و روانشناس و....

تنها راهشه .

کلی باید پول خرج مشاوره و روانشناسا و...

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
موردهای زیادی  بردن پیش مشاور و روانشناس و.... تنها راهشه . کلی باید پول خرج مشاوره و روا ...

نه پولش داریم نه وقتشو متاسفانه

فقط دوسدارم یه جور باهاش برخورد کنم توی این یکی دوسال قبل از بلوغش اصلاح بشه

نه پولش داریم نه وقتشو متاسفانه فقط دوسدارم یه جور باهاش برخورد کنم توی این یکی دوسال قبل از بلوغش ...

با کتک و دعوا ۱۰ برابر بدتر میشه .‌

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
خب پس چکارکنم؟جز ترس چیزی بهش جواب نمیده😐 جرعت نیس بهش بگی حالت چطوره میخاد سوارت شه😐

گفتم که راهش هست . الان وقت و پول نزارید براش در سن ۱۸ باید پول موادشو باید جور کنید . 

زنگ بزن ۱۴۸۰  رایگانه

مثلا تو تلویزیون آدمایی که لباس خوب میپوشن  رو مدام ازشون تعریف کن هی بگو وای چه تیپ با شخصیتی زده 

چیه این پسرای تو خیابون لباسای زشت میپوشن ادعاشون میشه   البته تو این سن خوب و بد رو نمیدونن و تحت تاثیر رفتارای اون تیپ شخصیتی قرار میگیرن یا باش برو براش لباس بخر   لباسایی که دوست داره رو بذار تن بزنه بعد همش ایراد بگیر.  بگو از الان مدل مهندسا و معلما  بپوشی  شیکتره 

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟
پسر من کلاس سومه.  اونم خوشش میاد.  بعد منو خواهر بزرگترش   همش تو خیابون بچه و و آقا ...

خیلی عالیه اتفاقا زیاد پیش اومده که  ازش دیدم این روش تاثیر داشته.

داداش من کلاس چهارمه.

رفتارش با شما چطوره؟مثلا با گریه نمیخواد تصمیم هاش اجرایی بشه؟یا بی احترامی نمیکنه؟

میترسم دو روز دیگه مامان بابامم از پسش درنیان و یوقت خدایی نکرده ب راه بد کشیده بشه چطور کنترلش کنم ...

بین باید سعی کنی مسیرش رو عوض کنی،از آدم حسابیا براش بگو،از آدمهای موفق وسالم،بزار تیپ‌های شیک بزنه براش عطر بگیر به ورزش ترغیبش کن بزار راهش عوض بشه