2777
2789
عنوان

کیا پسر۱۱..۱۲ ساله و درست تربیتش کردن؟بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 26 پست
نه پولش داریم نه وقتشو متاسفانه فقط دوسدارم یه جور باهاش برخورد کنم توی این یکی دوسال قبل از بلوغش ...

پس آدمهای اطرافش رو عوض کنه،محیطهای باکلاس بفرستش،با آدمهای حسابی رفت و آمد کنه خیلی خوبه،اگر خونتون محله بدی هست سعی کنید محله بهتری برید

خیلی عالیه اتفاقا زیاد پیش اومده که  ازش دیدم این روش تاثیر داشته. داداش من کلاس چهارمه. ر ...

پسرم زیاد توجه نمیکنه  ولی دعواش کنم سریع گوش میگیره به حرفم از پدرش بیشتر حرف شنوی داره 

بی احترامی که کلا ممنوعه تو خونه  

تربیت دختر با پسر کاملا متفاوته.  و خیلی از همسرم میخام که بیشتر توجه کنه.  بهش گفتم من برادر نداشتم اصلا نمیدونم باید چه رفتاری داشته باشم 

خوب خاسته هاش زیاده و با توجه به شرایط مالیمون وسعمون نمیرسه  و از الان خاسته های زیادی داره 

پدرتون بیشتر باید درکنارش باشه 

مثلا با هم ماشین سواری کنن ماشین بشورن یا اگه موتور دارین یا دوچرخه دارن 

فوتبال بازی کنن.  پسرا جنبوجوش زیاد دوست دارن و اینا رو پدر باید درکنارش باشه

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بین باید سعی کنی مسیرش رو عوض کنی،از آدم حسابیا براش بگو،از آدمهای موفق وسالم،بزار تیپ‌های شیک بزنه ...

اره نظر درستیه.

چون مثلا مادرم براش شلوار ۶ جیب خریده بعد با اون خیلی فاز برمیداره کلا حالاتش مث این گنده لاتا میشه.

باید حواسمون بیشتر باشه ازین به بعد....

انقد شخصیتش تاثیر پذیره که مامانم حتی میترسه بفرستش باشگاه گیر دوست ناباب بیوفته

به زودی قراره مهاجرت کنیم😍
خب پس چکارکنم؟جز ترس چیزی بهش جواب نمیده😐 جرعت نیس بهش بگی حالت چطوره میخاد سوارت شه😐

نه اینو نگو عزیزم فک میکنی خشنن.  اما یه بار که بغلش کنی و محبت کنی بهش میبینی که به حرفت اهمییت میده 

درسته که با دعوا کردن زود به نتیجه میرسی اما موقعی که کار خوب کرد هپ ازش تشکر کن  تعریف کن ازش 

صبح زود حتما  بهش صبح بخیر بگو.  بگو ماشالله داداش خوشکلم   باش وقت بگذرون 

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟
اره نظر درستیه. چون مثلا مادرم براش شلوار ۶ جیب خریده بعد با اون خیلی فاز برمیداره کلا حالاتش مث ای ...

درسته تو این سن خیلی تاثیر پذیرند،من از بچگی تو مغزش کردم فرق لات و آدم حسابی رو مدام براش گفتم،فرق آدم سالم وناسالم رو 

چند وقت پیش یکی براش شلوار گپ چیه از اینا که پایینش کش داره آورد اصلا نپوشید،گفت مامان در شأن من نیست از این لباس بپوشم 

الان برادر شما هم کوچیکه و هنوز میتونی تو ذهنش فرو کنی یه ذره بزرگتر بشه پرخاشگری و نپذیرفتنش بیشتر میشه 

آفرین به شما خواهر دلسوز ،انشالله عاقبت به خیر بشه و موفق

اره نظر درستیه. چون مثلا مادرم براش شلوار ۶ جیب خریده بعد با اون خیلی فاز برمیداره کلا حالاتش مث ای ...

پسر منم مرتب میگه برام بخرین از این شلوارا یا ارتشی.  باباش نمیخره براش.  

پسرم زیاد توجه نمیکنه  ولی دعواش کنم سریع گوش میگیره به حرفم از پدرش بیشتر حرف شنوی داره  ...

چقد رفتاراشون شبیه همه

البته جز اون قسمت بی احترمی

فک کنم دیگ بقیش تو این سن طبیعی باشه🤷‍♀️

چقد رفتاراشون شبیه همه البته جز اون قسمت بی احترمی فک کنم دیگ بقیش تو این سن طبیعی باشه🤷‍♀️

جلوی بی احترامی و پرخاشگری بایستید از الان ،براش تنبیه در نظر بگیرید وگرنه بزرگتر بشه بدتر میشه

درسته تو این سن خیلی تاثیر پذیرند،من از بچگی تو مغزش کردم فرق لات و آدم حسابی رو مدام براش گفتم،فرق ...

خیلی حرفاتون موثر بود ممنونم از راهنماییتون