2777
2789
عنوان

خدافظ واسه همیشه❤👋

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 65 پست
بخدا راست میگم تو از رفیق واقعی هم واقعی تری حس خوبی بهت دارم حل میشه عشقم مطمئنم منتظرت میمونم و ...

هی پیاماتو میبینم گریه ام میگیره😭😭خیلی عاشقتم سارا جون خدا حافظت😢😢

دستمو ول نکن که زمین میخورم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هی پیاماتو میبینم گریه ام میگیره😭😭خیلی عاشقتم سارا جون خدا حافظت😢😢

عشق دلمی🥺گریه نکن فدات شم حیف چشات نیس🥺🥺

سپردمت ب خدا قشنگم😔😔😔

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
عشق دلمی🥺گریه نکن فدات شم حیف چشات نیس🥺🥺 سپردمت ب خدا قشنگم😔😔😔

دل به دل راه داره ...نشی که حیفی😢😢بای عزیزم😘😘😢😢

دستمو ول نکن که زمین میخورم...
دل به دل راه داره ...نشی که حیفی😢😢بای عزیزم😘😘😢😢

خدا پشت پناهت مهربونم  

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
کجاااا میریییی نرووووو😐😒😡💔

عزیزم برای حل مشکلش دعا کن یا صلوات برس ممنونم

چرا رف خو😓

حالش خوب نبود عزیزم🥺

کاری از ما میاد براش انجام بدیم من هستم ا

همینکه دعاش کنید مشکلش حل بشه ممنونتون میشم🙏🏽

اسمش چیه برا شب خواستم

اسمشو نمیدونم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️