2777
2789
اوهوم فقط پزشکی میخوام!من خودم پیرا قبول میشدم با کلی رشته های غیر از پزشکی دانشگاه های تهران!من رتب ...

خیلی ممنون راستش من فیزیو تراپی میخوام دارم خیلی تحقیق میکنم تا مثل سال اول کنکورم که پولم واسه ی مدرسه غیر انتفاعی داغون که هدر دادم حیف نکنم مرسی تو نت خیلی راجبش گشتم چیزی بدربخوری پیدانکردم بازم ممنون🌹❤

خیلی ممنون راستش من فیزیو تراپی میخوام دارم خیلی تحقیق میکنم تا مثل سال اول کنکورم که پولم واسه ی مد ...

اها!چه خوب!حق داری!وقت خیلی مهمه و پول!ولی خوب محصولات ماز که زیست دارن فوق العاده هست آزمونا و سوالاش!امیدوارم که تونسته باشم راهنمایی درستی کرده باشم!

ان شاالله که به آرزوتون میرسید!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اونقدر !ولی مال عدم مدیریت خودم شد!پزشکی نمی آوردم ولی دقیقشو نمیدونم!چون برام فرقی نداشت !

سلام دوست عزیز من امسال کنکر دارم میشه شمارتون یا اید چتی چیزی باشه من مازی ام ولی سر در گم 

سلام دوست عزیز من امسال کنکر دارم میشه شمارتون یا اید چتی چیزی باشه من مازی ام ولی سر در گم 

من از الان تا ۳ ماه دیگه فقط منبع اول تکمیل کنم؟ تست طلایی پیش برم یا نکته و تست ؟ بعد شماره از دهم میخوندین ؟ شب بیداری هم کسیدین ؟ چطور تحملتون رو زیاد میکردین که تا پاسی از شب بخونین اگر اینطور بودید 

من تعلیق بودم ، نمیدونم کامنتمو میبینین یا نه ولی نه ....

اگه سوال زیری خطاب به منه 

سوال یک و دو که هیچی وقتش گذشته ...ولی من شب بیداری زیاد نمیکشیدم و توصیه اشم نمیکنم چون واقعا مخربه وقتی امتحانش کردم ولی خوب گه گاهی شب بیداری مجبوری بود که با قهوه قابل تحمل بود ولی به خستگی های بعدش نمیارزه