2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4434011 بازدید | 117674 پست
عزیزم انشاءالله به حق این شب عزیز دامنت سبز بسه التماس دعا

سلام خانومی، من نمیدونم اون شب چه شبی بوده که واسم دعا کردین الان وارد نی‌نی سایت شدم دیدم همچین پیامی داده بودین بهم

خواستم بگم دعاتون در حقم مستجاب شده و همون ماهی که دعا کردین من باردار شدم یعنی آخرین پریودم ۲۱ مهر بوده و الان ۲۶ هفته‌ام

خیلی خیلی ازتون ممنونم و منم به حق این ماه مبارک از خدا میخوام هر خواسته‌ای توی دلتونه هرچه زودتر بهش برسید و تنتون سلامت باشه

ممنونم دوست عزیز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم،خوبی؟جوابم آزمایشت اومد؟جنسیتی قطعی شد؟؟

سلام،ممنونم،نه هنوز😵‍💫قرار بود پنج شنبه بیاد چهارشنبه زنگ زدن گفتن نیا که آماده نیس،گفتن بعد تعطیلات باهات تماس میگیریم😑حالا عجله ای ندارم،ولی خب باز تا بتونم وقت دکتر بگیرم که آزمایش رو ببرم و... بگم برام afp بنویسه و... وقت از سونوگرافی برای غربالگری دوم بگیرم،اینا بهم استرس میپه،الان تو هفته ی سونزدهمم،میترسم برای آنومالی دیر بشه 

خیره ان شاالله،afp چیه؟ بعدم غربالگری دوم که لازم نیست فقط آنومالی

منظورم از غربالگری دوم همون آنومالی بود،afp دقیق نمی‌دونم مربوط به همون سیستم عصبیه،یه آزمایش خونه که بین هفته هجدهم تا بیست و دوم تو نت نوشته بود میشه انجام داد.

نشنیده بودم 😉

من دوستم الان هفت ماهه حامله س،اون دکترس نوشته بود براش گفتم منم برم،خیلیا انجام میدن،یه خانمی نوشته بود دکتر کن بهم نگفته بود و من انجام ندادم از فضای روزگار بچه م همون بیماری نخاعی رو داشت،آزمایش گرونی هم نیس به نظرم دویست و خرده ای هست.

به امید خدا آن شاله همه بچه ها سالم بیان بغل مادراشون

انشاالله ❤️جواب سل فری اومد امروز،عصر گرفتیم،بچه پسره،تو سونو گفت دختره،شوهرم فیلم گرفت فیلمشم هست و من یه مقداری عصبانیم که چرا وقتی از دکترها نپرسیدیم جنسیت رو خودش گفت،خلاصه که دختر و پسر مهم نیس،مهم اینه سلامت باشن،تن همه جنین ها سلامت انشاالله

خلاصه که دوستانی که هنوز هفته های اول هستن هرچقدر که تو سونوی ان تی دکتر با اطمینان در مورد جنسیت بچه حرف زد باور نکنین،من یه جای مجهز با دستگاهای به روز رفتم،ولی بچه تو هفته دوازده و سیزده هنوز خیلیییی کوچیکه برای تشخیص جنسیت،اینا یه چیزی میپرونن با درست در میاد یا اشتباه😅 در هر صورت همیشه پنجاه درصد شانس این هست که درست باشه 😅

خلاصه که دوستانی که هنوز هفته های اول هستن هرچقدر که تو سونوی ان تی دکتر با اطمینان در مورد جنسیت بچ ...

اره بابا به منم تو آنتی گفتن پسرع آنومالی دختر شد اصلا نباید ازشون بپرسیم

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
اره بابا به منم تو آنتی گفتن پسرع آنومالی دختر شد اصلا نباید ازشون بپرسیم

ای جونم،تنش سلامت،نکته اینه که ما اصلا نپرسیدیم😂😂😂خودش یهو گفت،ما فکر نمی‌کردیم جنین با این سن که هنوز وزنش صد گرم نیست بشه جنسیتش رو‌توی سونوگرافی دید و اینکه چون قرار بود یه جشن تعیین جنسیت کوچولو بگیریم گفتیم موقع نتیجه سل فری میگیم یکی دیگه بره بگیره که بعد هماهنگی‌ای جشن رو انجام بده و ما ندونیم خودمون،هم جشنمون رو خراب کرد و نشد بگیریم😂😂😂هم اشتباه گفت😂😂😂😂خداوکیلی دهنش سرویس😂

ای جونم،تنش سلامت،نکته اینه که ما اصلا نپرسیدیم😂😂😂خودش یهو گفت،ما فکر نمی‌کردیم جنین با این سن که ...

ای جانم سلامت باشه عزیزم،شاه پسر داری پس🥰من اون روز که گفتی دختر احساس می‌کردم پسره باشه برای همونم بازم جنسیتی پرسیدم

ای جانم سلامت باشه عزیزم،شاه پسر داری پس🥰من اون روز که گفتی دختر احساس می‌کردم پسره باشه برای همونم ...

مرسی عزیزم،چه جالب،چطوری حس کردی😅من بعد از سونو که گفت دختره،خودمم حس میکردم دختره،همش قبل سونو خواب دختر دیده بودم،دیگه مطمئن بودم جواب سل فری هم بیاد دختره😂یعنی باورم نمیشد وقتی جواب آزمایش رو دیدم😂

سلام به همه دوستای منتظر ؛ بنظرتون اینگه سر دلم انگار پره و بعد از هر غذا تهوع میگیرم و زود معدم پر میشه انگار میتونه علائم بارداری باشه؟

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟