2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439216 بازدید | 117674 پست
چن سال دارین مامانم الان۴۱سالشه حامله هس واس سومی ناخواسته شده دوتا هستیم ما هم دختر

من 32سالمه .اولی دختره دومی دیگه نمی‌دونم 16هفته سه برم سونو ببینم چیه.لابد مادرتون واقعا تواناییشو دارن .باریکلا بهشون .دیگه بچه هاشونم که یکیششما باشید از آب و گل دراومدن.چه باحال میشه شمام حامله بشین چند سالتونه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرخود 🤦‍♀️

دختر نکن اینکارو با دکتر لااقل مشورت کن.مگه قبلیا رو‌امپول زدی؟

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
من 32سالمه .اولی دختره دومی دیگه نمی‌دونم 16هفته سه برم سونو ببینم چیه.لابد مادرتون واقعا تواناییشو ...

فداتشم عزیزم ن بابا ناراحت بود میگفت اینم دختره بشه چی میشه ازمایش خون داد گفتن پسره حالا مونده سونو از اونجا هم خوشحال بشیم خودش قبلا میرفت واس سومی دکتر ولی دختر شد سقط کرد اینم ناخواسته شده گفتن پسره هنوز نمیدونیم چی میشه تو هفته نهم یا فک کنم هشتم رفتم

اره عزیزم همه میگن خیلی باحال میشه من خودم ۲۱سالمه این ماه میشم ۲۲ 

ایشاالله بچع شما هم پسر میشه دیه خلاص میشین ی دفعه

منم واس پسر زایی میرم دکتر گفت۵۰ ۵۰هست پسر زایی حین نزدیکی ک باید زیادی قهوه بنوشه موز اینا بخوره تا قلیایی بشه بعد گفت واژنتو با جوش شیرین تمیز کنین تا قلیایی بشه

فداتشم عزیزم ن بابا ناراحت بود میگفت اینم دختره بشه چی میشه ازمایش خون داد گفتن پسره حالا مونده سونو ...

عزیززززم آزمایش خون دیگه دقیق هوقتی خدا ناخواسته داده احتمالا همون پسره خدا می‌خواسته بگه هروقت خودم بخوام میدم😍شمام ان شاالله زود باردار بشی دست مادر و دختر حسابی بند بشه

روز 15 اچ سی جی زدم من سه روز بعد قطع دوفاستون پریود میشم امروز سه روز گذشته

ان شاالله دیگه پریود نمیشی و حامله ای😍

عزیززززم آزمایش خون دیگه دقیق هوقتی خدا ناخواسته داده احتمالا همون پسره خدا می‌خواسته بگه هروقت خودم ...

فداتشم عزیزم مرسی خدا از دهنت بشنوه بیچاره مامانم دیه از استرس مرد نمیدونه چیکار کنه فقط میترسه همین اره عزیزم میگن خطایی دکترا هام گفتن حالا نمیدونیم چی میشع

خخخ خیلی ممنونم عزیزم دعا کن بهمن ماه پریود نشم باردار باشم منم دوشنبه اقدام میکنم روز ۱۳پریودی

فداتشم عزیزم مرسی خدا از دهنت بشنوه بیچاره مامانم دیه از استرس مرد نمیدونه چیکار کنه فقط میترسه همین ...

زیاد درگیرتاریخ نشو،از ده پریودی اقدام کن تا ۲۰ پریودی یه روز درمیون ، منم اومدم مثل شما تاریخ تعیین کردم ، بااینکه تو ارضا شدن مشکلی نداشتم دقیقا تاریخی که میخواستم اقدام کنم اصلا حالم اوکی نبود بااینکه شب قبلش خوب بودم ، میخوام بگم ذهن که درگیر باشه از چیزی نمیشه لذت برد 

زیاد درگیرتاریخ نشو،از ده پریودی اقدام کن تا ۲۰ پریودی یه روز درمیون ، منم اومدم مثل شما تاریخ تعیین ...

فکر کنم چون دوست دارن پسر بشه اینجوری می‌خوان اقدام کنن نزدیک تخمک گذاریشون باشه.ولی واقعا دست خداست و پنجاه پنجاه.ایشونم که بچه اولشون  منم نظرم اینه خیلی در گیر تاریخ نشن یه روز در میون اقدام کنن