2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4436041 بازدید | 117674 پست

سلام خانومای گل من سه ساله دارم اقدام میکنم اما متاسفانه جوابی نگرفتم تا به حال ، الان ۲۴ پری هستم و از روز تخمک گذاریم تا به حال که ۶ روز پیش بوده زیر دلم دقیقا تخمدان سمت چپم درد میکنه، تا حالا ۳ بار بالا آوردم، یبوست دارم ،کمرم درد میکنه، خیلی بد اخلاق شدم و نوک سینه هام خیلی درد میکنه؛ به نظرتون باردارم؟

واسه دل دردم دکتر رفتم همون روز آزمایش عفونت مثانه دادم که گفتن مشکلی ندارم جزء اینکه مقدار خیلی کمی خون توی ادرارم بوده و ازم پرسیدن که پریود نیستم گفتم نه؛ به نظرتون میتونه خون لانه گزینی باشه؟

برام دعا کنید خسته شدم از بس بی بی چک و آز دادم🥺🥺🥺🤲🤲🤲🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خانومای گل من سه ساله دارم اقدام میکنم اما متاسفانه جوابی نگرفتم تا به حال ، الان ۲۴ پری هستم و ...

ان شاا... بارداری عزیزم .

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
خدا رو شکر منم بعد شش ماه اقدام بالاخره این ماه با لطف و نظر خدا و ائمه همراه با پیاز درمانی باردار ...

پیاز درمانی چیه دیگه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام باردار بودی عزیزم ؟تمام علایم به بارداری نزدیک بود 

سلام عزیزم بله خیلی زیاد نزدیک بود حتی شش روز از پری هم گذشت اما بعد اون چهار روز پریود شدم وبارداری منتفی شد

سلام عزیزم بله خیلی زیاد نزدیک بود حتی شش روز از پری هم گذشت اما بعد اون چهار روز پریود شدم وبارداری ...

ای داد اخه چرا .خدایا 

منم امروز آزمایش دادم منفی بودم ۱۴ روز چشم انتظار بودم iui کرده بودم

الهیی عزیزم حالا چند روز صبر کن ان شءالله که هستی عزیزم استرس نداشته باش

نبودم عزیزم پریود شدم .

ی دکتر جدید رفتم گفت تا ۳ ماه نمیخواد iui کنی بعد از ۳ ماه ivf

گفت واکسن هم بزن مشکلی نداره اما همه میکن ۳ماه نباید اقدام کنی نمیدونم چیکار کنم بزنم یا نه به دانشجوها دارت میزنن

سلام عزیزم بله خیلی زیاد نزدیک بود حتی شش روز از پری هم گذشت اما بعد اون چهار روز پریود شدم وبارداری ...

ای داد عزیزم‌انشالا ماه بعد .منم یکم نا امید  شدم .توکل بخدا 

من ذخیره تخمدان نیم هست و خیلی نگران هستن که هم نشه خم زود یائسه بشم اعصابم بهم ریخته

نبودم عزیزم پریود شدم . ی دکتر جدید رفتم گفت تا ۳ ماه نمیخواد iui کنی بعد از ۳ ماه ivf گفت واکسن ه ...

عزیزم بدنت رو گرم کن و اینکه پاکسازی انجام بده مثل دمنوش پونه واویشن بخور بزار عفونت اینا داری از بین بره ،و قاویت درست کن بخور اینا رو گفتم چون بدنت رو آماده کنی اما یه گیا محلی هست که بدن رو حسابی تمیز میکنه و صد در هزار بعدش به صورت طبیعی باردار میشی نیاز به این چیزها هم دیگه شاید نباشه ان شاءالله یعنی مامانم برای همه بر بچه های فامیل و دوستای نزدیکتون درست کرده، این کاری که گفتم هم میکنن و واقعا باردار میشن شکر خدا حالا شما هم خودت بگیر امتحان کن 

ای داد عزیزم‌انشالا ماه بعد .منم یکم نا امید  شدم .توکل بخدا  من ذخیره تخمدان نیم هست و خ ...

اصلا استرس راه نده به خودت که سم هست آرامش داشته باش بچه دار میشی نگران نباش ،استرس بیشتر باعث یائستگی میشه ،ببخشید چند سوالتون هست و چند وقته اقدام داشتید

ای داد عزیزم‌انشالا ماه بعد .منم یکم نا امید  شدم .توکل بخدا  من ذخیره تخمدان نیم هست و خ ...

شاید بگی برای چی خودت انجام نمیدی چون من الان قصد بارداری ندارم چون هنوز عقد هستم تازه بعد ماه محرم ان شاءالله میریم خونه خودمون اونوقت انجام میدم به امید خدا