2777
2789
زیاد قولنج میکنه
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
دکترش کولیکز و گرایپ داذه بود اما یکی از دوستان گفتن پدی خوبه منم سرخود خریدم
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اما رو گرایپ نوشته زیر یکماه ندین دختره منم هنو یکماهش نشده
2805
عزیزم همون کولیکزو بده این دوران هست همه بچه ها حدود دو ماه دلدرد دارن شما شبا خونرو ساکت و تاریک بکن اگه تلویزیونت ال ایدی هست اونم خاموش کن اگه ازین قدیمیا که کم نوره لازم نیست خاموش کنی فقط یک چراغ کم نور مثل چراغ توالت روشن کن که خودت بچه رو ببینی بزار ارامش داشته باشه تکونش بده یا راهش ببر عمودی شیرش بده باد گلوشو بگیر بهتر میشه باید فقط صبر کرد باور کن بیشتر از اون شما داری خودتو اذیت میکنی زود تموم میشه خودتم عرق زیره بخور گلم
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
اتفاقا این سوال دیشب به ذهن من رسید کولیکز میدم چند شبه خیلی قلنج میکنه به خودش میپیچه، دکتر نبردم،پدی لاکت خوبه به پسرم بدم 37 روزشه
زندگی سرشار از زیبایی هاست،متوجهش باشید،باران راببویید،نسیم راحس کنید،به بهترین نحوی که میتونید از زندگی لذت ببرید مثبت اندیش باشد🌸🌸🌸 خدایا شکرت 🙌 🙌 🙌
عزیز هر دو تا رو بده..کلا ماهیتشون با هم فرق داره این دو تا کولیکز در اصل ماله درده یه جورایی عرق نعنای غلیظ شده هست و پدی لاکت یه مکمله که باعث افزایش سیستم ایمنی بدن بچه میشه و تقویت دستگاه گوارشش و خیلی چیزای دیگه پس هر دو رو بدید بهش
و فکر کن که چه تنهاست اگر که ماهی کوچک،دچار ابی دریای بیکران باشد...چه فکر نازک غمناکی
اره من هر دو رو میدم. دوستان ما یه گروه تلگر ام داریم برای مادران باردار و شیرده یا اقدامیا. خیلی جمع خوبیه همه از تجارب هم استفاده می کنیم و در ضمن چت آزاده.اگه دوس داشتید عضو بشید یا به من پیام خصوصی بدید یا به این یوزرنیم در تلگر ام: Sweet1992
سربازک من تو راهه!
شینااون کیدی لاکته برای اسهال عملکردهردوشون یکیه دردوخیلی کم کم میکنه چاره ای جزتحمل نیست دخترمنم تا2/5ماهگی داشت الان دوباره باردارم رفته بودم کلاس شیردهی میگفت بچه روبدین بغل باباش وروی بچه به بیرون باشه یعنی چشم بچه سینه بابارونبینه وچونه اش روبذارروی سربچه نه اینکه به ملاج فشاربیاره وصدای بم آآآآآآآآآآآآآآروتکرارکنم این باعث کاهش قولنج میشه کلابایداین دوران روبگذرونه اگربخواهیدمیتونیدعرق نعناهم بدین البته منم اوایل قبول نمی کردم میگفتم دکترگفته ندین ولی من دادم وبهترمیشدتازه اونم عرق نعنای خونگی که طعمش تندتره وغلیظ تره باکمی نبات قاطی میکردم میدادم چون چاره نداشتم انقدرگریه میکرداعصابموبه هم می ریخت