2777
2789
عنوان

از روبروتون عکس بدید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 58 پست
وای چقد بدم میاد ازین اهنگه😂

متنفرممممم یهو اومد 

این پسره چندشه همسرم الان ردش کرد

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز عملش کردن بعد از عمل نذاشتن ببینمش😪 توکل بخدا دکترش گفت عملش خوب بوده باقیش با خداست

انشالله که خدا شفا بده

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
براشون صلوات میفرستم

قربون دل پاکت❤❤❤😚😚😚😚😚

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
متنفرممممم یهو اومد  این پسره چندشه همسرم الان ردش کرد

چقدم حس باحال بودن و حرفه ای بودن داره میکنه با خودش من که میاد اهنگش رد نمیکنم با یه حالت چندش گونه مینگرم😂😂😂😂😂😂😂😂

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
انشالله که خدا شفا بده

قربونت عزیزم از دعای خیر شما❤😚😚

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

چجوری تو روشنی و صدا میخوابه🥺

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
سرما نخوره پسرت زیرش تشک بنداز

نه بابا اینجا گرمه.الان باید برم ببرمش رو جاش.

اینقدر فضولی کرد بی هوش شد

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
چجوری تو روشنی و صدا میخوابه🥺

بی هوش شد خواهر 

از بس شیطونی کرد

چقدم حس باحال بودن و حرفه ای بودن داره میکنه با خودش من که میاد اهنگش رد نمیکنم با یه حالت چندش گونه ...

😬😬😬اخخخخخخخخ اگ ی دلیل داشته باشم برای خارج رفتن این پسرس ک برم بکشمش برگردم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
😬😬😬اخخخخخخخخ اگ ی دلیل داشته باشم برای خارج رفتن این پسرس ک برم بکشمش برگردم

خودتو خسته نکن 😆