2777
2789
عنوان

دخترم رااز پوشک گرفتم کمممممک

598 بازدید | 11 پست
دخترم دوسال و چهارماهشه.یک ماه هست که دیگه دخترم راپوشک نمیکنم ولی هنوزنمیگه جیش دارم.اگه ببرمش دستشویی میاد ولی اگه زودتردستشویی داشته باشه رآاااااااحتتتت کف خونه دستشویی میکنه.کلافه شدم.چکارکنم؟
عزیزم یه مدت همینطوریه بعد خودش میگه دختر منم 2سال و1ماهشه 5ماه پیش از پوشک گرفتم یه مدت اینکارو اگه نمیبردم تو خونه میکرد ولی الا میتونه خودشو نگه داره وبهم میگه دستشویشو
به تعداد آدمهای روی زمین فکر ونگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر، کسی که تفکرش باتو متفاوت است دشمنت نیست، انسان دیگریست🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه تا وقتی خودش میگه مواظب باش فقط حوصله میخواد موفق باشی
به تعداد آدمهای روی زمین فکر ونگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر، کسی که تفکرش باتو متفاوت است دشمنت نیست، انسان دیگریست🌹🌹
بچه ها منم ماه دیگه میخوام این پروژه را شروع کنم برام دعا کنید
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
این روانشناسا هم بعضی وقتا یه چیزایی میگنا والا ماها رو یه سالگی مامان بزرگا از پوشک گرفتن مثلا چی شده منم ذخترم رو 20 ماهش بشه از پوشک میگیرمش
آنجا که مهر شما را فر امیخواند آنجا روان شوید.
مرضیه جون مرسی.این کارراانجام دادم ولی حس میکنم یه کمی هم لجبازی میکنه.آخه جیش که میکنه خودش میره دستمال میاره.یاعروسکش رامیگیره وسط اتاق انگارکه داره جیش میکنه.بعد میگه اینجوری راحتتره