2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی مقرون به صرفه

322 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها سیسمونی قیمت مناسب کجا هست تو تهران؟من شنیدم عبدل آباد خیلی قیمتاش خوبه کسی خرید کرده از اون جا و اینکه آدرس دقیق نمیدونم لطفا هرکس بلده میشه بگه؟من از شهر خودمون کالسکه پرسیدم از900به بالا مثلا اینجور جاها چه قیمته؟بعد همه چیز داره؟من واس خرید تخت و اینا خواستم برم نعمت آباد چون سرویس چوبمونو از اونجا خریدیم خیلی هم قیمتا عالی بود هم جنساشون مبلی که خریدم با جنس فوق العاده 8100گرفتم دو سال پیش همون موقع از شهرمون 23تومن پرسیدم.

من یبار رفتم سیسمونی اقابزرگ تو شهرری اونجام قیمتا خوبه من چندتیکه خرید کردم بقیه اش مونده شنیدم عبدل ابادم ارزونه تو پیجای اینستام دیدم قیمتاش خوبه

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برای کالسکه اینا رفتم نسیم شهر برای لباس میخوام برم عبدل اباد خیابان شکوفه برای اسباب بازی هم میرم صالح آباد برای سرویس چوب هم میرم قلعه میر

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

کالسکه اینا که شرکتیه

همه جا یه قیمته

عبدل اباد، انبار آقابزرگ قیمتشون خوبه ولی کیفیتش پایینه

بهار گرون تره ولی خب کیفیتش عالیه

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
من برای کالسکه اینا رفتم نسیم شهر برای لباس میخوام برم عبدل اباد خیابان شکوفه برای اسباب بازی هم میر ...

منم سرویس چوب سیسمونیمو از قلعه میر خریدم

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
منم سرویس چوب سیسمونیمو از قلعه میر خریدم

عزیزم پیج جایی که خرید کردین رو دارین تو اینستا برم نگا کنم؟ من همسرم زیاد خونه نیست وقت نمیکنیم بریم همه جاهارو ببینیم من سرویس چوب تو شهریار و اقا بزرگ دیدم  مقایسه کنم ببینم چطوره قیمتاش

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
عزیزم پیج جایی که خرید کردین رو دارین تو اینستا برم نگا کنم؟ من همسرم زیاد خونه نیست وقت نمیکنیم بری ...

نمیدونم پیج داره یا نه

عکس میگیرم از شمارش برات میفرستم بپرس پیج دارن یا نه

نمیدونم پیج داره یا نه عکس میگیرم از شمارش برات میفرستم بپرس پیج دارن یا نه

باشه خیلی ممنون لطف میکنین