2777
2789
عنوان

مادرشوهرم عیب پسرمو همش میگه خیلی بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 38 پست
آره نمیفهمن واقعا . نه مطالعه دارن نه حرف جوان تر ها رو قبول میکنن

آره بیسوادن منم اعصابم خورد میشه، اینقدر تکرار میکنن‌ منم هی جواب خودمو میدم یا محلش نمیزارم 

خدا جونم به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩🙏
تقریباً از سه سال و نیم شروع شد تا ۵ سال ، دکترا بهش میگفتن ناروانی طبیعی، نمیدونی چیا کشیدم من، برد ...

مگه چجوری بود بردی دکتر؟ بنظر من مامانای الان خیلی عجولن. الان ب ما بگن انگلیسی یاد بگیر حرف بزنی و بفهمی بتونی جواب بدی باید ۵ سلل وقت بذاریم.

پدر من میگه قدیما بچه ها ۵ سالگی حرف میزدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه چجوری بود بردی دکتر؟ بنظر من مامانای الان خیلی عجولن. الان ب ما بگن انگلیسی یاد بگیر حرف بزنی و ...

دختر من خیلی خوب حرف میزد، یه روز متوجه شدم هر کلمه ای رو چندبار تکرار می‌کنه اولش فکر کردم عجله می‌کنه ولی بعدش خیلی بدتر شد و صدای اول هر کلمه رو به شدت تکرار میکرد، الان صدای ضبط شده شو گوش میدم میبینم خیلی بد بوده، ماشاالله الان کلاس اوله

آره بیسوادن منم اعصابم خورد میشه، اینقدر تکرار میکنن‌ منم هی جواب خودمو میدم یا محلش نمیزارم 

بچه منم سه سالشه هیچکس نمیفهمه چی میگه فقط خودم میدونم. هر کی ام حرفی میزنه میگم اونقدز واسه درست حزف زدن وقت هست من از شیرین زبونیش لذت میبرم

بهش بگو نباید بروش بیاری وگرنه بدتر میشه خودتم اگه روت نمیسه برا همسرت کامل توضیح بده تا اون بهشون بگه . خیلی جدی به شوهرت بگو بخواد ابنجوری کنه خونش نمیام بحث یه عمر سلامت بچمه

شاید به قول شما من عجول بودم، ولی واقعا وقتی یکی ازم میپرسید چرا اینطوری حرف میزنه داغون میشدم

عزیزم همیشه زندگی خودتو بکن و از مطالعه کمک بگیر تا بدونی بیشتر از تو کسی چیزی نمیدونه. شهرام اسلامی رو دنبال کن یوتیوب