2777
2789

پسرم وقتی حرف میزنه یکم لکنت داره مثلا میخواد بگه من رفتم اونجا میگ من من من لفتم اوجا 

کلا دیر حرف زد الان سه سال و پنج ماهشه میرم خونه مادرشوهرم پسرم هرچی میگه هی میگه وای میگیره وای نگاه چطور حرف میزنه 

البته میدونم دوسش داره ها ولی بدم میاد هی میگه دیشب ما سه ساعت خونشون بودیم برا روز مادر رفته بودیم بیش از ده بار گفت وای میگیره بعضی موقعم اداش درمیاره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مزخرف ترین کارو می کنه اونم پسر بچه تو این سن حتما به شوهرت بگو بهش تذکر بده اعتماد به نفس بچه رو خراب می کنه و ادا دراوردن و  این رفتارا یکی از علت های لکنت زبان پسر بچه هاست خصوصا 

دختر منم اینطوری بود دکتر گفته بود نباید به روش بیارید نحوه حرف زدنشو باید بی توجهی کنید،و اصلا اصلاح نکنید ولی مادر شوهرم همش حرفهای دخترمو اصلاح میکرد و تکرار می‌کرد هرچی بهش توضیح میدادم اهمیت نمی‌داد،یه مدت کمتر رفتم خونشون خداروشکر دخترم بعد یکسال و نیم خوب شد

بگو مادرجون ما هم می دونیم پسرمون چطور حرف می زنه لازم نیس هی یاداوری کنی بچه استرس می گیره و بدتر میشه لطفا اگه پسرم رو دوستش دارین دیگه نگین

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

خیلی محترمانه و با ادب بگو‌ اینطور نگه بگو مثلاً تو روحیه بچه تاثیر بدی می‌ذاره. ولی به نظر من الکی حساس شدی الان بچه خواهرم دندوناش شکسته  همه اداشو در میارن اونم ۴ سالشه تقریبا