2777
2789
عنوان

چه دکتری برم بهتره؟

495 بازدید | 24 پست

سلام خوبین انشالله ...خانوما ناحیه تناسلیم یه دونه هایی زده برای درمانش دکتر پوست بهتره یا تخصص زنان؟ دکتر عمومی رفتم گفت احتمالا زیگیله ولی مطمعن نبود دوماه پیش پاپ دادم میتونم الانم پاپ بدم یا باید ۳ماه بگذره؟دعاکنین زگیل نباشه 😭😭😭روحیمو باختم 

پسرم عشقم😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای تشخیص زگیل تناسلی هیچ کس مثل دکتر محرابیان تو تهران نیس . نگرانی نداره حتی اگرم زگیل باشه رفع م ...

من تهران نیستم عزیزم...میگن سرطان میاره تو رابطمم تاثیر گذاشته 😭همش میترسم 

پسرم عشقم😍
من تهران نیستم عزیزم...میگن سرطان میاره تو رابطمم تاثیر گذاشته 😭همش میترسم

این ویروس با تغییراتی که میده میتونه یکی از ریسک فاکتور های سرطان رحم باشه.مثل سیگار ک یکی از ریسک فاکتورهای سرطان ریه هست.ب این معنی نیست ک هر کسی ک سیگار میکشه حتما هم سرطان میگیره این ویروس هم همینه.یک ویروس بسیار بسیار شایع و شدیدا مسری هست زود منتقل میشه و خیلیا هم دارن اما متوجه یشن ک وجود داره تو بدنشون. خوشبختانه این بیماری ویروس های نوع های ریسکش هم عموما بعد چند سال از بدن دفع میشه فقط تنها کاری ک باید بکنید وقتی ک درگیر نوع های ریسک هستید هر ۶ ماه یکبار پاپ اسمیر بدین که اگر تغییراتی داده زودتر جلو پیشروی رو بگیرید با رعایت رژیم غذایی و تقویت سیستم ایمنی هم عموما دفع میشه از بدن 

این ویروس با تغییراتی که میده میتونه یکی از ریسک فاکتور های سرطان رحم باشه.مثل سیگار ک یکی از ریسک ف ...

مرسی عزیزم از اطلاعاتت امروز رفتم متخصص و جراح زنان با معاینه گفت که زیگیل هستن و بعدم گفت تست اچ پی وی بدم و گفت ممکنه ویروسو دفع کرده باشمو فقط زیگیلامونده باشن ک با کرایو درمان میشن و یاممکنه تو بدن ویروس باشه و بادارو برطرف میشه و اینکه حرف شمارو گفت اینکه همه سرطلان نمیگیرن فقد یه هشداره مثل اینکه گوشی امواج خطرناک داره مراقب باشیم اینم همینه باید مراقب باشیم ....حالا قراره برم تست بدم انشالله توکل ب خدا دفع شده باشه برام دعا کنین لطفا

پسرم عشقم😍
مرسی عزیزم از اطلاعاتت امروز رفتم متخصص و جراح زنان با معاینه گفت که زیگیل هستن و بعدم گفت تست اچ پی ...

بله عزیزم گفتم ک نگران نباشید اصلا حتی اگر دفع هم نکرده بودید چیزی نیس ک ب خاطرش استرس وحشتناک بگیرید حل میشه ب مرور و زمان.و اینم بهتون بگم که اگر فریز کردید و باز هم زگیل برگشت بازم نترسید استرس نگیرید تا زمانی ویروس هست این برگشت ها عادیه ب مرور زمان خیلی کمتر میشه هر چی کم استرس تر باشید دفعش زودتره.شربت ایمیونس و قرص پاورفیت و خوردن میوه و سبزیجاتم خیلی کمک میکنه ب دفع زودترش.انشالله ک همیشه سلامت باشین🌸