2777
2789
می دونم ..... چی می گی ....... بگذر ... تو بدجنس نیستی ... اما دلت هم نمیاد مثل خودشون رفتار کنی ......... پس خودتو اذیت نکن . ببین و نبین / بشنو و نشنو ........... می دونی چی می گم ؟ بگذر ... خدا جای حق نشسته ... همه چی دیده میشه و این دنیا .... بهترین معاد و بازگشته برای همه ...........
می گم (چشمک) حالا خوب شد رفتی خصوصی ! وگرنه که الان چقدر می سوختی !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چشمک
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
نه زهرا فعلا تا صفحه 100 میتونیم غلت بزنیم جا هست بعدش باز مجبوریم تنگ بخوابیم :))

مانلی باز یک کار باحال بکنی که من دلم غش بره به دهنم میاد همین جوری یک جور حرفه بده خوب :))))))))))
ولی در حالت شیرین یک کلمه عاشقانه هست که من برا دوستام استفاده میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب !! چه خنگ شدم !!!!
ضحی .............. بازم باکس اظهارنظرت باز نمیشه ؟ یا سرگرم شدی ؟؟ سینا که خوبه ؟‌خودت بهتری ؟ همه چی او کی هست ؟؟؟ تازشم !!!!!!!!!!! دلمون تنگ شده براتون
رزا .....................
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
من رفتم ............ خدا نگهدار ............. تونستم و بیکار ! شدم سر می زنم ............... باز !

مراقب خودتون باشین / در پناه خدا باشین ............ همیشه بخندین ...
ناهید ولی یادت باشه جات خالیه ............................
سلام
ظهر به خیر

رفتم اونور نشستم، خیره شدم به اون 1568 که قرار بود تا آخر سال برسونیم ش به 2000...
هی... هی... هی...
خونه نو مبارک مون. :)

ما خوبیم... سینا خوبه. من زنده ام. :)
دیشب مادر همسر عزیز، همسر عزیز رو دعوا می کرد که چرا به این بچه(یعنی من :دی) نمیرسی و رنگش پریده و هیچیش نمونده و .... خلاصه که کلی نسخه تقویتی واسم پیچیدن. :)
یعنی یه مدتیه فشارم از 8/6 بالاتر نرفته!
کلن اما آدم سرخوشِ بی خیالی هستم! :)))

شما خوبین؟!
چه یهویی اسباب و اثاثیه رو گذاشتین رو کولتون جا به جا شدین. :)))))
ببخشید دیگه من نرسیدم بیام کمک. :دی

وووووی... دارم می میرم از گرسنگی... سینا خوابیده، داداشم هم بیهوش شده فک کنم :)... منتظر خواهر گرامی هستیم که بیاد ناهار بخوریم! :)

راستی یاقوت جون... منم به این قضیه مقوا فکر کردماااااا... میگم بیا دخترا رو شما زحمتش رو بکش، پسرا رو من... که شکوفه ها دو رنگ نشن. منم سختم نیست. تعطیلات عید خونه ام و درست میکنم ایشالا.
فقط میمونه عکسا که زحمتش رو پرستو فکر کنم باید بکشه که آرشیوش کامله. :)
دخترا رو بفرسته اون طرفی، پسرا رو هم سمت من. :دی
نظرتون چیه؟!

ضحی جونم سلام مواظب خودت باش ..... سفر پیش روت هم سخته هم پر از مریضی دوستم به خودت برس ..... بووووسس الهی سالم و سرحال باشی

چشم تو اولین فرصت عکسها رو میفرستم ... هرچند میدونی که کامل نیست
سمی و کوثر عاشقتونم :دی
هیچ هم زحمتی نیست
جون من بی تعارف هم تو هم یاقوت کاردارین بدین به من ......من درست میکنم یا براتون میارم یا پست میکنم :((((
اینجوری کلی هم ذوق میکنم که تو بازیم .....
بی تعارف گفتم .......
سلام

خونه نو مبااااااارک...

اومدم تو سایت و مراحل و طی کردم دیدم ای وای پیج 3 برام باز شد گفتم خاک بر سر سایت اون همه خاطرات پاااااک شد. وای یه لحظه بد بهم ریختم.

خوبید همگی؟؟؟؟؟
خدایا بابت داشته ها و نداشته هایم شکر...
سلام سلام

این چند روز نشد بیام خیلی سخت سایت باز میشد....
بچه ها همه از اینجا اومدن خوشحالید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
راستش من نیستم
خیلی دلم گرفت...
اما بهرحال خونه نو مبارکمون باشه... مرسی سانی حداقل راحت این صفحه باز شد... نمیدونم ولی یه آدم احساساتی مثل من حتی به این دنیای مجازی هم میتونه دل ببنده...

مانلی امروز چقدر صدام کردی عزیزم.... آره شروع شدن اما خیلی جدی نیستن هنوز... مهنا چطوره؟ ما هم بعد از عید انشاالله جابجا میشیم و این بهونه خوبیه برا خونه تکونی رو ساده گرفتن من!

سارایی سلامت باشید همگی

برستو دوستت دارم .... من نمونه کار رونتونستم ببینم...
نغمه جون شیرین و سانی و ضحی و یاقوت و زهرا خوبین همه؟

عاطفه تازه عکست رو دیده بودم و بر تو عاشق گشتم که رفتی که رفتی...................!(دل ازمن برد و روی از من نهان کرد.......)
تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...
جارو برقیمون سوخت.
چند روز بیش موکت زیر کابینت رو جارو زدم ظاهرا خیس بوده من متوجه نشدم و آب و رطوبت کار جارو رو یکسره کرد....
خلاصه اینکه
عیدیمون(کارمندی) بریدددددددددددددد
دختر بی تجربه : با این ابروهام............ :-(((((((((((((((((((((((((

تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...
دوباره سلام :)

میگم بیاین زود زود بنویسیم تعداد صفحات اینجا رو تا سال تحویل بسونیم به 1391!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

***خونم حلال شد!*** :دی

پرستو پرستو پرستو... عــــــــــاشقتم. :* :* :*

رزا... عزیزدلم... به اینجا هم عادت میکنیم، دل می بندیم...
ولی اینجا هم میگم: کسی میدونه که چطوری میشه یه بک آپ کامل از اون یکی تاپیک گرفت؟! اصلن میشه؟!
چون همون طور که مستحضرید اینجا سیستم مزخرفی داره. یعنی کافیه یه تعداد آدم گزارش بدن یه تاپیکی رو، که مثلن خاک خورده و یوز لس و ایناست... بعد تاپیک حذف میشه خود به خود.

کی بشه وقت کنم بیایم اینجا آنلاین اختلاط کنیم... ممممم... :)

بعد نوشت:
یاقوت جونم، روزی که این نوشته رو خوندم، همش به یاد تو و کوچولوی توی دلت بودم. :)
نمیدونم چرا... شاید چون نویسنده هم مثل تو یه دختر کوچولو داره، گیریم یه ذره بزرگتر از فاطمه. :*
http://motherlydays.blogfa.com/post-184.aspx
(نویسنده این وبلاگ یکی از کاربرای همین جاست. نمیدونم می شناسیش یا نه... "من."، که یه تاپیک فعال راجع به زایمان طبیعی داره.)
سلام

خونه نو مبارک!هر چند منم احساس بهتری به اون خونه کلنگیه داشتم ولی دیگه کاریش نمیشه کرد ....اینقدر داغون بود که من که یه هفته ای میشه دیگه نمیتونستم برم توش!ولی اینجا رو راحت اومدم....

ما هم خوبیم..ممنون از کسایی که صدام زدن....گوشم زنگ خورد اومدم!!
من مشغول خونه تکونیم البته آسه آسه...پنج شنبه و جمعه هم قراره یه خانومی بیاد کمکم.....
راستی منم مثل ضحی جون دلم میخواد صفحات اون تاپیک رو داشته باشم....خیلی خاطره داریم باهاش!
ضحی جون بلا دوره ایشالا!امیدوارم زودتر خوب بشی دوستم....

سارایی جونم ایشالا هر چه زودتر آرامش و سلامتی مهمون خانواده تون میشه گلم شما هم یه دل سیر همسرتونو میبینی....

رزا جون دل به دل راه داره.....بوووووس برای شما و متین جان...

2810