2777
2789
نغمه دیدمش گلم ......آجی بزرگه خودمه ...... بوس سارایی...

یعنی یک کلمه گفتم اینقدر داد میزنی آراد بیدار میشه ها
رفته تا کله زیر پتو هر چی میگم بیا بیرون میگه ...... مگه دور از جونش بمیرم بفهمی .....
میگم میفهمم قرار نیست تو کوچه هم بفهمن نمیزایی که دندونته ........ خنده اش گرفته .... ولی باز از اون زیر بیرون نمیاد ....
وایییییییییی ا

سمی نگو.......... فکر کن برم بهش بگم وای شروع شد .... برمیگردم

نمیدونم دندون درد چه ربطی به پا داره چرا داره میلنگه
الانه که منو بکشه دارم قهقهه میزنم برمیگردم
نغمه......بی اغراق میگم آب شدم نوشته ات را خوندم...............خودت خوبی ومهربونی.....من از اول که تو این کلوپ اومدم یه حسی بهت داشتم....نزدیک بودن خونه هامون.......زندگی هامون!با خانواده***........تک پسر بودن...........وووووووی....بازم بگم.منم دوستت دارم عزیزم.

سمییییییییییییی ترکیدم از خنده،از لغت بی انصاف گفتنت......هههههههههه.......بالاخره باید یه جا مادرشوهر بازی در بیارم،مگه نه؟؟؟؟!!!میگم گفتی شوهرت......چقدر اون روز خونه ضحی دوتایی سر این موجودات فضایی خندیدیم..........خیلی پایه خنده هایم هستی.....باور کن.

پرستوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو.......دوست داشتم به اسم قبلی الان صدات بزنم:-P

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارایی جون راستی یه سر رامان(پازل) گیشا بزن. خدایی لباس های خوشگلی آورده برای تو خونه. 40% هم تخفیف خورده بود

قربونت عزیزم. الان وسط کوهی از اسباب های کوروش نشستم... من امسال دیگه ترکوندم با اینکه حال و حوصله نداشتم ولی از هرجا یه چیزی و تمیز کردم... اینه که الان گنگ شدم...
خدایا بابت داشته ها و نداشته هایم شکر...
پرستو....سر لنگیدن هم ......رفتم رو ویبره.امروز کلوپ پر از انرژی+++++هست

که صد البته به خاطر کوچولوی *شیرین وخبرش *هست............

نغمه نگو یکی که من نمیذارم والا........بذار،انشاله دوتا بشوند خودت حظ میکنی.....من خیلیییییییییییییی تنبل بودم تو بچه داری...اما الان خیلی دوست دارم دوتا شدن......خیلی خوشمزه است........حتمااااااا امتحان کن.

پرستو.........خواهشا تا اخر شب یه کار انجام بده برام....حتمااااا.....آراد را سفت بگیر تو بغلت....بعد سفت بچلونش.......فداش شم،امیر را نشون میده میگه آراد......نازی،عزیزم.

سمی..............انشاله دوتا باجناقها مثل دوتا پسر خوب ودسته گل برا مامانت وبابات،باشند.منم همسرم اینطوری نیست......اما شنیدم،که باجناق فلان وبیسار........مثل دوتا جاری که شنیدم،اما نداشتم که حس اش بکنم.

مریم ......خیلی ناراحت شدم.دعا میکنیم برات.........بی خبر نذارمون دوست خوبم
یه سوال اینجا کسی ارشد نرم افزار میخونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدا لعنتشون کنه دانشگاهمون و برداشتن بردن نوک کوه. بیمارستان محک کودکان کجاست. اونجااااااااااااااااااااااااااا. من عزا گرفتم چه طوری برم هرچند که کلاس ندارم...

سارایی جونم نمیدونم اصلا یه حس بدی بهش دارم ... از اینکه اینجا میشنوم دوستام یه نی نی دیگه تو دلشون دارم کلی شاد میشم ولی در مورد خودم نه... راستش سر اون فینگیلی که پارسال تو اون گیر و دار اومده بود و جا خوش کرده بود خیلی حالم گرفته بود و راستشو بگم یه جورایی دوستش نداشتم...
نغمه ممنون که گفتی.

حتما سر میزنم.

الناززززززززززززززز بهتر شدین همگی؟؟؟؟؟خودت روبراهی؟؟؟

نغمه در مورد ارشد........من کمکی نمیتونم بکنم:-( چقدر راهت دور شده نغمه!!!!بیمارستان محککککککککک!اوههههههه.

راستی این حراج پازل نمیدونی تا کی بود؟؟فردا میرم یه سر،یا شایدم امشب
ممنون عزیزم. راستش الان خیلی وقته که حراج زده. اولش 50% بود ولی الان کرده 40%. نمیدونم ازش خرید کردی یا نه ولی خدایی جنساش مرگ نداره. من حرف وقت برای کوروش گرفتم راضی بودم. نه بگی رنگش بره نه گوله گوله بشه هیچ ایرادی. فقط یه نموره تنوعش برای پسرها کمه...
نغمه ............ من تا به دنیا اومدن امیر که همزمان با بچه های اول شما بود...اصلا دوستش نداشتم.....فقط فکر وذکرم علی بود.یعنی شماها حس تون با من یکی نبود!میفهمی که چی میگم؟؟؟!
اما از لحظه ایی که دیدمش،برام خیلییییییییی خواستنی شد.
نمیدونم .....شاید *یاقوت وشیرین*مثل من نباشند....اما دوتا دوستای دیگم که باهم بچه دوم را باردار بودیم...شبیه حس من را داشتند.البته ناگفته نماند که سال 88بهمن ماه وتو بارداری ام یک داغ ویکماه بعد زایمان داغ عزیز دیگه ایی را دیدم واصلاااااااا شرایط مناسبی نداشتیم!خودم واطرافیان.
اما واقعاااااا،اگه همسرت موافقه..........بر زمانش خودت برنامه بذار...نذار کوروش تنها بمونه.
من الان علی را دوست دارممممممممممم....اما امیر هم یه خوشمزگی دیگه داره.
سر بچه اول اونقدر مادر استرس و وسواس داره که لذت مادر شدن را به اندازه دومی نمیفهمد**هر چند که حس زایمان اولی چیز دیگه ایی هست وباشه**
وای شیـــــــــــــــــــــــــــــریــــــــــــــــــــــــــــــن چه خبر خوبی :))))) خیلی خوشحالم برات . الهی... یه نی نی کوچولوی دیگه . خیلی مواظب خودت باشی ها . سعی کن آرامشتو حفظ کنی . سخت نگیر .جااااااااااااااااااااااانم . بوس بوس برای خودت و نی نی کوچولوی جدیدمون و دینا چشم آبی ...
سلام
خوبید؟
چقدر دلم برای همتون تنگ شده بود. چه خبرا؟؟؟؟؟ امیدوارم همه سالم و سلامت و خوش باشند.
نمی دونم چه خبر شده که کوچ کردید اینجا... اولش فکر کردم اشتباهی اومدم. ولی بعد دیدم نه .. همه همون دوستای خودم هستند. من دلم برای اون تاپیک تنگ میشه. برای تمام اون شماره صفحه هایی که پر از خاطره هست.......
ما یکشنبه شب از سفر برگشتیم. جای همگی خالی بود. اگه قابل باشم برای همه دعا کردم. تک تک و به اسم... خدا قسمت همه آرزومندان بکنه. عاطفه کجاییییییییییییییییی؟؟؟ از خدا خواستم باز هم قسمتم کنه. واقعا آدم از این سفر سیر نمیشه.
وای دیدید یادم رفت سلام کنم

سلام
مریم خیلی ناراجت شدم . ایشالا زودتر کامل خوب بشی . تو رو خدا سعی کن ارامش داشته باشی . خبر سلامتیت رو هم زود به ما بده نگرانتیم خیلی زیاد . راستش من چند وقتی بود که دیده بودم نیستی خیلی نگرانت بودم پس واقعا حق داشتم . مواظب خودت باش خیلی دوستم .

الهی سارایی دوباره که علی مریض شد ... ایشالا زودتر خوب میشه ...میگما اون لیست عروسهای آینده یه کم کوتاه نبود !!!! (چشمک) . اما جدی جدی اصلا بهت نمیاد مادر شوهر بازی دربیاری . مــــــــــــــــــاهی .

مانلی وای با اون توضیخات کاملت چقدر دلم سالاد یونانی خواست . ایششششششششششششش همسری از غذای سرد خوشش نمیاد چی کارش کنم .راستی تو رو چی صدا میکنند همه ... فوضول که منم . آخه گفتی اسمت رو نمیگند

پرستوووووووووووووو مردم از خنده ... دحتر از دست تو .... پس چرا همسر بنده این مدلی نیست؟ اصلاااااااااا راضی نمی شه بره دکتر . مگه دیگه خیلی اوضاع وخیم باشه . جدا این مدلی هم خیلی بدهههههه...

2810