2777
2789

من دیشب خواب بودم از روی تشک افتادم یکم ارتفاعش بالاست. یه کوچولو پهلوم درد گرفت به نظرتون اتفاقی نیفتاده.چون ترسیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خیلی استرس اوره منم از همین میترسم 

ولی اگه درد زیادی داری برو دکتر سونو کنه

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
وای خیلی استرس اوره منم از همین میترسم  ولی اگه درد زیادی داری برو دکتر سونو کنه

خواهر کجا بوده درد من همون دیشب هم درد نداشتم.فقط مرض دارم.از بس فکر میکنم فکر کنم تا آخرش چیزی ازم نمونه

ممنون .چقدر بارداری استرس داره   .درسته میگن تا وقتی تهوع و سینه درد داشته باشی بچه سالمه

نه اون تهوع و ویار اینا توی آدمای مختلف فرق داره بعضیا کلا ندارن بعضیا دارن ب مرور خوب میشن بعضیام تا اخرش اذیت میشن

من خودم از ۱۶هفته کامل تهوع و ویارم خوب شد بچه هم سالمه

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
خواهر کجا بوده درد من همون دیشب هم درد نداشتم.فقط مرض دارم.از بس فکر میکنم فکر کنم تا آخرش چیزی ازم ...

حساسیت فکری داری 😂

نگران نباش سالم سالمه

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

[QUOTE=222945868]نه اون تهوع و ویار اینا توی آدمای مختلف فرق داره بعضیا کلا ندارن بعضیا دارن ب مرور خوب میشن بعضیام 

اهان اره دیگه باید یه جایی خوب بشه.من فقط از پهلو درد مردم تو این چند وقته نمیدونم برای چیه شما هم داری

انشالاه.ببخشید‌شما رو هم حیرون خودم کردم وقتی چند نفر بگن طوری نیست خیالم راحت میشه

فداتشم این چه حرفیه 

نگران نباش