2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب نظر من لباسشو کم یگیر. همزمان با بزرگ شدنش خریدکن
فقط لباس مارک دانالو نخر اخ که پولم الکی هدر. رفت

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
هرچی میخری فقط جیب پدر مادرتو درنظر بگیر بعد بخر انقد زورم میاد سیسمونی با طرف زنه اخ دلم میخواد این ...

من همه وسایل پسرمو خودم خریدم

دلیلی نداره پدر و مادرا رو توی زحمت بندازیم

من خودم شروع کردم بخرم  تا اونجا که بتونیم میخریم فقط ضرر وری. فقط چند تیکه کوچیک رو میگم پدرما ...

والا منم دلم میسوخت برای پدرو مادرم با همسرم حرف زدیم قرار شد نصف نصف بخریم اینقدر خوب بود میرفتم قشنگ با مامانم انتخاب میکردم و کارت خودمو میکشیدم وجدانم آروم بود

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
من خودم شروع کردم بخرم  تا اونجا که بتونیم میخریم فقط ضرر وری. فقط چند تیکه کوچیک رو میگم پدرما ...

اره بخدا مگه اونا گناه کردن ما بچه دار شدیم 

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️

متولد ۸۳ ای؟

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
والا منم دلم میسوخت برای پدرو مادرم با همسرم حرف زدیم قرار شد نصف نصف بخریم اینقدر خوب بود میرفتم قش ...

اره بخدا اینطوری خدا هم ازمون راضیه. انشالله نی نی صحیح و سالم بیاد بغلمون. منم تازه شروع کردم بخرم. ست تشک غلتگیرو اینا گرفتم . انشالله کی زایمان میکنید؟ فک کنم تاریخمون یکی باشه