2777
2789
عنوان

هزینه جراحی بینی

392 بازدید | 5 پست

سلام کیا از اصفهان هستند 

کسی میدونه جراحی عمل بینی اونجا چقدره

و اینکه دکتر راستی  یا اراسته ترابی یا امین قانعی

یا سعید رضا با عزت کودوم بهتره 

و هزینه عمل هرکودم جقدره 

شما کسیو بجز ایا با قیمتشون میشناسین

جراحی بینی کار دکتر سامان خرمی نزاد خیلی خوبه توی این گالری عکس من ردیف دوم سمت راست اولیه . فرم بینیمو ببینید خیلی عالی شده به همه فقط این دکتر معرفی میکنم کبودیای زیر چشمم هم خیلی کم بود بعد از عمل ادرسش هم بالاتر از پارک قیطریه نبش حداد نژاد هستش

https://khoraminejad.com/گالری/

اگه برای شهر های دیگه هم هستید مشاوره انلاین هم داره میتونید اول مشاوره کنید بعد بیاید تهران برای عمل و بقیه کارا من از ساری اومدم پیش این دکتر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بینیمو پیش دکتر ناصری صدر عمل کردم خیلی راضی ام واقعا مثل تعریفایی که ازشون شنیدم بهترینن نمونه کاراشون عالیه خیلی طریف و قشنگ عمل میکنن 

از اون مهم تر اینکه خیلی هزینه مناسبی می گیرن بعضی جراحا نمیدونم چرا انقد گرون میگیرن اما دکتر ناصری صدر خیلی خوبن واقعا در برابر نتیجه ی عملم خیلی هزینه خوبی پرداخت کردم 

هزینه جراحی بینی شهرستان با تهران خیلی فرق داره و الانم هزینه ها نسبت به یکی دوسال پیش خیلی تغییر کرده مثلا برادر خودمو دو سال پیش دکتر جهانگیر قربانی عمل کردن. خیلی عالی بود کارشون و برادر من که خیلی راضی بود از نتیجه عملش. شماره تماس مطبشون رو دارم میتونی تماس بگیری و بپرسی

۰۲۱۴۰۲۲۰۷۱۴