2777
2789

سلام به همه ی مامانای نی تی سایت

خانما من سه قلو دارم سه تا دختر

الان دو سال و شش ماهه هستن

میخام از پوشک بگیرم ولی همکاری نمیکنن متاسفانه

مثلا از صبح تا غروب بدونه پوشک هستن ولی اصلا جیش نمیکنن نه تو دسشویی نه حتی تو شلوارشون

اینطوری هم نیستن که از دسشویی بترسن 

تا میگم بریم دسشویی سه تایی میپرن تو دسشویی و دعوا میشه که کدوم دمپایی رو بپوشه

تنها مشکل اینجاست که جیش نمیکنن

اب میگیرم بهشون که تحریک بشن اما اصلا انگار نه انگار 

پرواقع از جیش میترسن 

من شنیدم میگن از پی پی میترسه بچه ولی از جیش نشنیدم

توروخدا اگه راه حلی دارید بهم کمک کنید خیلی درگیرم بخدا موندم چ کنم.

ای جوووون سه تا دخمل😍😍😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه حس خوبیه داشتن سه قلو 😍

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

عزیزم من بچگیم یادمه مامانم میگفت یه مدت هی جیش نکردی هر کاری کردم.. رفتم دکتر گفته انقدر خودشو نگه داشته مثانش بزرگ شده...و با یه مکافاتی خوب شدم...لطفا نزار کار به اونجا بکشه شاید ببری دکتر راه حلی بدن...

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
ینی دارو داره؟؟؟ مامانت نگفت چیکار کرده

من دیگه انقدر خودمو نگه داشته بودم آمپول زده بودن بهم...

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
اصلا تاثیری نداشته همه اینارو انجام دادم تا بگم فلان خوراکیو میدم دیگه گیر میده که بریم

سختیش همون بار اوله جیش کنن دیگه براشون عادی میشه

مایعات زیاد میخورن؟

خودم ۱ ماهیه پسرمو از پوشک گرفتم همچنان گرفتارم،دخترم کامل با در باز دستشویی میره که پسرم ببینه و نترسه از جیش و پی پی ش

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
اره زیاد اب میخورنانقد که کلافه میشم از اب دادنبنظرتون دکتر ببرم؟؟

بنظرم نه

یکم حوصله کن

اب سرد زیر شکمشون بریز

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
2810